INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

VIDEO Pantilimon a semnat contractul cu noua echipă! Prima reacție a portarului: "Am aflat cu cîteva zile în urmă"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 19:15

În ultima perioadă s-a tot vorbit despre o plecare a lui Costel Pantilimon de la Sunderland, iar astăzi s-a întîmplat.

Portarul român a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani și jumătate cu nou promovata Watford, anunță Skysports.

"Este o plăcere pentru mine să semnez cu acest club. Era cea mai bună opţiune pentru mine. Este o echipă nou-promovată în Premier League şi cred că proiectul pe care îl are conducerea este bun. Este alegerea bună pentru mine.

Am aflat cu cîteva zile în urmă de interesul lui Watford. M-am gîndit că îmi place ce se întîmplă aici, îmi place conducerea, îmi place managerul şi îmi plac jucătorii", a spus Pantilimon într-un interviu pe contul de youtube al clubului.

...despre rivalul pe post Gomes: "Este un portar bun. Îl ştiu de la meciul direct cu Watford, este un tip de treabă. Voi lupta pentru locul de titular. E normal să existe o competiţie".

Pantilimon îi va avea rivali pe post pe Gomes și pe Arlauskis. Fostul goalkeeper al Stelei va deveni astfel a treia variantă pentru Watford.

Pantilimon n-a mai fost inclus lotul lui Sunderland în ultimele meciuri. De serviciile lui se mai interesase și Espanyol, echipa antrenată de Costel Gâlcă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
ce_plm
ce_plm  •  19 Ianuarie 2016, 21:13

La 50 de meciuri pt Sunderland primea un bonus, de asta n-a mai jucat..

submarina
submarina  •  19 Ianuarie 2016, 21:08

Panti si-a facut deja un nume in Premier league, asa ca totul va fi bine pt el.

sibelius
sibelius  •  19 Ianuarie 2016, 20:51
Postat de blackworld pe 19 Ianuarie 2016, 19:27

Pantilimon made 49 apps for Sunderland, one more and the Black Cats would have had to give him an improved deal. (Source: Northern Echo). Asta e motivul pentru care a plecat omul.

Nu "a plecat". A fost fortat sa plece....gratis.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează