INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA / BURTON - NOTTINGHAM 0-0

VIDEO Pantilimon, cel mai bun ”pădurar” » Prestație lăudată la Nottingham: ”Un joc solid, inteligent al fostului portar de la City”

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2018 13:04

Pantilimon a renunțat la Premier League și la elita Spaniei, alegând o echipă din liga secundă engleză. Dar la Nottingham Forest joacă meci de meci.

După două eșecuri, portarul în vârstă de 31 de ani a câștigat sâmbătă primul punct în Championship. Burton - Nottingham 0-0. El a câștigat acest punct. A fost cel mai bun "pădurar" la 0-0 cu Burton.

Din minutul 28, Forest a jucat în inferioritate, după eliminarea lui Lichaj. Și Panti a avut mai multe parade salvatoare, evitând încă o înfrângere a roș-albilor.

"O prestația solidă, inteligentă a fostului portar de la Manchester City", a comentat Nottingham Post, care i-a oferit cea mai mare notă: 8. În timp ce Sunday Mirror i-a dat 7.

17 este locul lui Nottingham în Championship, la 8 puncte de zona retrogradării

"Știam că va fi o bătălie. Le-am spus jucătorilor că vor trebui să lupte și au făcut-o. Sunt mândru de băieții mei"
Aitor Karanka, manager Nottingham

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează