INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

VIDEO Presa italiană l-a taxat pe Chiricheș: ”A avut câteva pierderi de memorie, apoi i-a sărit umărul” » Ar putea rata restul preliminariilor

Captură SkySports
Captură SkySports

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2017 09:55

Vlad Chiricheș s-a accidentat la umăr în finalul primei reprize din Bologna - Napoli 0-3. Căpitanul "tricolorilor" a primit însă o veste tristă din partea medicilor: ar putea fi indisponibil 45 de zile.

Fundașul român a suferit și până la accidentare. ”N-a fost mereu concentrat”, a scris Corriere dello Sport. ”A pus deseori osul în fața multelor atacuri ale gazdelor”, a completat Gazzetta dello Sport.

Chiricheș a prins din nou loc de titular la Napoli, Sarri dorind să-l menajeze pe Albiol pentru Ligă. Însă Vlad n-a rezistat cu Bologna nici măcar o repriză. Ezitant în meciurile "naționalei" cu Armenia și Muntenegru, el s-a chinuit duminică pe Dall'Ara timp de 40 de minute, până a căzut pe umărul stâng și n-a mai putut continua.

Și-a luxat și umărul drept

"A avut câteva pierderi de memorie, a primit un cartonaș galben pe care l-a căutat, apoi i-a sărit umărul și a fost schimbat", l-a caracterizat Corriere dello Sport, ce i-a dat nota 6.

Același calificativ l-a primit în Gazzetta dello Sport: "A oferit puține spații de manevră adversarilor".

Mai critică a fost agenția tuttonapoli.net", care a remarcat că "am suferit cu Chiricheș, ce n-a părut întotdeauna concentrat, dar a fost un gardian bun în fața careului lui Reina".

Nu e prima oară când căpitanul "naționalei" are probleme cu umărul. La Verona, Vlad și-a luxat umărul drept pe finalul meciului cu Hellas, Pazzini profitând de alunecarea lui și ratând de lîngă el. 

Verdictul la cald al medicilor arată că românul va fi indisponibil în jur de 45 de zile, anunță calciomercato.com. Chiricheș e supus azi altor teste pentru a afla exact cât va lipsi de pe teren.

Dacă se confirmă diagnosticul inițial, Chiricheș va rata restul partidelor din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018 cu Kazahstan (5 octombrie) și Danemarca (8 octombrie).

14 meciuri a jucat Chiricheș în sezonul trecut pentru Napoli în Serie A și a marcat două goluri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
christiano0
christiano0  •  12 Septembrie 2017, 11:03

Nu inteleg ce s-a intamplat cu Vlad dupa transferul la Tottenham. Adevarul e ca ceva s-a petrecut atunci, aduceti-va aminte de imaginile cu el beat intr-o parcare. Ulterior a jucat intermitent si nu a mai repetat evolutile din perioada Steaua. Azi, comparativ cu marii fundasi din Europa, pare o epavã.

581534618615543
Robert Ivan  •  11 Septembrie 2017, 23:01

Are 1.700.000 eur /an acest Vlad Chiricheș .

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Septembrie 2017, 19:42

adevarul este ca nu are valoare de Serie A si nici de nationala Romaniei. pacat ca este nevoie sa se accidenteze pentru a nu mai fi selectionat!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează