INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PSG - LUDOGOREȚ 2-2

VIDEO Prima reacție a lui Moți după ce echipa lui a produs surpriza serii în Champions League

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 10:41

Ludogoreț a remizat pe terenul lui PSG, scor 2-2 (VIDEO AICI). Bulgarii puteau chiar câștiga, însă au fost egalați în ultimele momente de joc.

Acest rezultat o califică pe Ludogoreț în primăvara europeană a Europa League, echipa din Bulgaria terminând grupa pe locul 3, cu doar 3 puncte.

Cosmin Moți a vorbit după acest rezultat mare obținut de echipa sa în Franța.

"A fost un meci bun, foarte bun din partea noastră. Nu ştiu dacă meritam victoria, au avut şi ei şanse, au ratat câteva ocazii importante.

E păcat când pierzi puncte în ultimele minute, la Sofia, în minutul 91, aici, în minutul 92, dar până la urmă cred ca pentru noi e exact ce ne-am aşteptat, să terminăm pe locul 3 şi să continuăm în Europa League.

Când joci împotriva unora dintre cei mai buni jucători din lume, din Europa, te concentrezi mai bine. Cu siguranţă, nici ei nu au fost la 100% azi, dar cred că şi noi, din punctul meu de vedere, am făcut un meci aproape perfect", a spus Cosmin Moţi pentru TV Digi.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
fangigi
fangigi  •  07 Decembrie 2016, 17:18

Nu stiu ce a facut ieri pe terenul lui psg, dar respect maxim Moti pt ca a spulberat Mogosoaia acum 2 ani!;)

itrobert
itrobert  •  07 Decembrie 2016, 16:33
Postat de calinescu_ pe 07 Decembrie 2016, 12:30

MDA ,DAR LA NATIONALA ROMANIEI COSMIN MOTI NU ARE LOC PENTRU CA NU-I DE-A LOR ....!!! CE CUPLU DE FUNDASI CENTRALI AR FACE CU RADU STEFAN ....!!!!!!!!!!!!! PACAT CA N-AU CONTRACT CU PRODANCA .........!!!!!!

Pacat ca egzista *** prodanca...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  07 Decembrie 2016, 12:30

MDA ,DAR LA NATIONALA ROMANIEI COSMIN MOTI NU ARE LOC PENTRU CA NU-I DE-A LOR ....!!! CE CUPLU DE FUNDASI CENTRALI AR FACE CU RADU STEFAN ....!!!!!!!!!!!!! PACAT CA N-AU CONTRACT CU PRODANCA .........!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează