INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

VIDEO Primul interviu la arabi, prima dorinţă » Ce a cerut Piţi pentru a fi gata de confruntarea cu Reghe

Articol de GSP - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 octombrie 2014 11:24

Victor Piţurcă a oferit primul interviu pentru ziariştii arabi. Fostul selecţioner a făcut astfel şi primele promisiuni, dar a cerut timp  pentru a se familiariza cu potenţialul jucătorilor.

"E pentru prima dată cînd vorbesc cu presa din Arabia Saudită, sper să avem o colaborare foarte bună, profesionistă şi cînd este cazul, stau la dispoziţia tuturor.

Ştiam încă de cînd eram în România că Al Ittihad e un club mare, de tradiţie, cu mulţi fani în Arabia Saudită. Ăsta e motivul pentru care am făcut acest pas.

Şi pentru preşedintele de la Al Ittihad, care m-a dorit mult, dar şi pentru suporterii fantastici, care susţin echipa.

Pînă la vară, mi-aş dori să cîştigăm titlul, apoi vom vedea. Deocamdată trebuie să mă familiarizez şi eu cu echipa. Am nevoie de o perioadă scurtă, pînă la meciul cu Al Hilal, ca să spun aşa.

Vreau să evaluez lotul, apoi voi spune mai multe. Trebuie felicitată toată lumea pentru rezultatele de pînă acum. Stranierii sînt OK, e foarte important să stau împreună cu ei să văd ce poate fiecare.

După performanţele de pînă acum, cred că toţi pot rămîne fără probleme la Al Ittihad", a spus Victor Piţurcă.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
goghe
goghe  •  23 Octombrie 2014, 17:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vezi sa nu te puna pe lista neagra. I-am scris si eu un comentariu critic si mi-a "interzis" adresa. Ziaristi din astia sfinti, atoatestiutori, care nu gresesc nu pot fi criticati - el, ametita aia de Andries, Georgescu samd ....

vlad_the_impaler
vlad_the_impaler  •  23 Octombrie 2014, 13:26

Eu pariez pe Piturca in meciul cu Reghe si pentru reghe ar fi foarte bine sa se intample astfel. Iar mai taia din nasul ala care i-a crescut cam mult pe sus, l-ar aduce cu picioarele pe pamant si poate astfel ar deveni un antrenor si mai bun, deci, i-ar prinde bine o bataie tocmai de la Piturca!

7rusineadinamo
7rusineadinamo  •  23 Octombrie 2014, 12:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Iar este in criza Samartex Mosul cu Sacul plin de pastile.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează