INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

VIDEO Pușcaș, la un pas de Serie A! A fost decisiv pentru echipa sa, iar Gazetta dello Sport l-a lăudat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 12:17

George Pușcaș, 21 de ani, a decis calificarea lui Benevento în finala play-off-ului, marcând unicul gol contra Perugiei, 1-1. Atacantul va fi suspendat însă în prima manșă cu Carpi.

"Pușcaș lovește din nou, Benevento e în finală", a titrat La Gazzetta dello Sport, după ce atacantul român i-a asigurat calificarea în "dubla" decisivă cu Carpi pentru o promovare istorică în Serie A.

George, integralist și marți seară, a deschis scorul în minutul 81, reluând simplu în plasă mingea respinsă de portarul Perugiei. S-a terminat 1-1, dar echipa lui se impusese cu 1-0 în tur. Mai are un hop de trecut în play-off, pe 4 și 8 iunie.

Pușcaș, care marcase și în "sfertul" cu Spezia, 2-1, a luat nota 7 în Gazzetta: "Nu e un lunetist ca Ceravolo, dar luptă și forțează până dă gol". Din păcate, a primit un "galben", pentru un cot care i-a spart arcada unui adversar, și pierde turul finalei. La jocul decisiv de acasă, atacantul împrumutat de la Inter va fi însă prezent. 

6 goluriîn 20 de meciuri a reușit Pușcaș la Benevento, jucând doar 9 ca titular. E cel mai bun sezon al său 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
911081415601417
Trandafir Eugen  •  31 Mai 2017, 14:55
Postat de brandremist pe 31 Mai 2017, 14:39

Keșerü ar fi ratat de acolo, dar e bine că a fost convocat non stop. Și acum e pe lista adițională, dar pe băiatul ăsta nu-l vede nimeni.

*** ma cunoscatorule. Keseru a inscris 30 de goluri in sezonul asta , jumatate din ele din actiune. Hater mic si urat ce esti !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brandremist
brandremist  •  31 Mai 2017, 14:39

Keșerü ar fi ratat de acolo, dar e bine că a fost convocat non stop. Și acum e pe lista adițională, dar pe băiatul ăsta nu-l vede nimeni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează