INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

VIDEO Reacție incredibilă a antrenorului lui Tătărușanu! Ranieri l-a lovit cu mâinile în cap pe al 4-lea arbitru

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2017 13:14

Claudio Ranieri a fost eliminat în minutul 50 al partidei câștigate de Nantes în fața lui Angers, scor 1-0: "Sancțiunea a fost corectă, pentru că l-am atins pe arbitru. Îmi pare rău, îmi cer scuze. E prima oară când ating un arbitru, e a doua mea eliminare în peste o mie de meciuri".

Cu don Claudio pe bancă, Nantes e pe locul 5 într-un veritabil stil italian. 9 victorii în Ligue 1, toate la un singur gol diferență, șase dintre ele cu 1-0.

Duminică, agitatul Ranieri a depășit limita. Imediat după un duel agresiv, victimă fiind jucătorul său, antrenorul "canarilor" s-a repezit la al 4-lea arbitru, Pierre Gaillouste, și l-a lovit cu mâinile în cap. De ce? "Am vrut să-i arăt cum a fost faultul, cum a atacat adversarul", spune peninsularul.

A fost eliminat. "Centralul" Karim Abed i-a făcut semn să părăsească terenul, Ranieri l-a privit cu ochii mari, parcă neînțelegând, apoi s-a dus în tribune, după ce Abed i-a demonstrat că nu glumește.

"Sancțiunea a fost corectă, pentru că l-am atins pe arbitru. Îmi pare rău, îmi cer scuze. E prima oară când ating un arbitru, e a doua mea eliminare în peste o mie de meciuri", a declarat Ranieri. Primul "roșu" fusese pe 1 octombrie 2011. Era antrenor la Inter și pierdea în fața lui Napoli (0-3). 

"Faza de apărare a fost foarte bună, aproape de perfecțiune, pentru că Tătărușanu nu a avut nicio paradă de făcut" Claudio Ranieri, antrenor Nantes

6 a fost nota primită de Tătărușanu în L'Equipe: 5,47 este media notelor, locul 9 în Ligue 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  19 Decembrie 2017, 08:57

5,47 este o nota de trecere. Mult prea mica insa.

ill7ven
ill7ven  •  18 Decembrie 2017, 17:08

Sunteti de un penibil absolut cu titlurile astea! Se vede foarte clar in imagini, se si aude din partea comentatorilor ca nu a fost nimic malitios... V-a lovit pe voi foamea, nicidecum Ranieri pe arbitru, si nu mai stiti ce sa faceti pentru click-uri. Integritate 0.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează