INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Rednic, încă o victorie în Belgia » A făcut show pe teren după al 5-lea succes în 8 meciuri

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 10:30

Mircea Rednic continuă să impresioneze în Belgia. Royal Mouscron a câștigat meciul cu Eupen, 3-2.

La o zi după succesul lui Loți Bölöni la Antwerp (3-0 cu Kortrijk), Mircea Rednic i-a răspuns fostului coleg de "națională".  "Puriul" a ajuns la al cincilea meci câștigat în primele 8 etape cu echipa pe care a salvat-o în ultima clipă de la retrogradare sezonul trecut.

Mouscron a fost condusă și de Eupen, dar a întors din nou, ca la 3-2 cu Gent. Și, de la 1-2 la pauză, s-a terminat 3-2. "Probabil că Rednic a fost ca o furtună în vestiar după prima repriză", scrie Het Nieuwsblad. Rotariu, "dublă" la 3-1 cu Tubize în Cupă, a jucat prima oară titular în campionat, fiind înlocuit în minutul 58, fără să impresioneze.

 

Pentru Mouscron au marcat Govea, în minutul 35, Bolingi, în minutul 69, iar Loties și-a marcat în proprie poartă în minutul 53. Mouscron are 16 puncte în 8 meciuri și este pe locul 3, la două puncte de liderul Club Brugee, care are un meci în minus.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
risc_mix
risc_mix  •  24 Septembrie 2017, 13:40

Bine că nu l-a văzut burleanu că ne pomeneam campioni mondiali cu strâmbu

gizeh
gizeh  •  24 Septembrie 2017, 12:42

Bv. strâmbule!

132331260571303
Popa Basca  •  24 Septembrie 2017, 11:54

Rednic este un antrenor foarte bun,care stie cum sa-si apropie jucatorii,fara a le pierde respectul.Nu inteleg motivele numirii lui Contra la nationala.Avem echipa nationala la acest nivel,fiindca daca un berbecel face un meci bun,devine briliant si ajunge in nationala.Daca un antrenor castiga doua meciuri si este tanar,devine eligibil pentru Nationala Universului.Oameni ca rednic,Boloni,Andone,Multescu,Popa,pot obtine orice rezultate doresc,pot demonstra orice,fiindca oricum nu intereseaza pe nimeni!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează