INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGUE 1

VIDEO Reflex uluitor al lui Tătărușanu la ultima fază a meciului

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2018 15:23

Ciprian Tătărușanu (32 de ani) a salvat-o pe Nantes la ultima fază a meciului, respingând în corner o minge extrem de dificilă din 6 metri. A fost ales cel mai bun om al galben-verzilor în egalul cu Nice, scor 1-1.

Prima parte a sezonului i-a aparținut lui Ciprian Tătărușanu în Ligue 1. Nantes a obținut multe puncte datorită lui. Ulterior, și cu o apărare mai puțin concentrată, care nu îl mai proteja ca înainte, a început și el să greșească.

Goalkeeperul "canarilor" și-a revenit acum, fiind din nou cel mai bun la galben-verzi. Duminică, echipa lui Ranieri ar fi pierdut în ultima clipă la Nice fără reflexul lui Tătă. Uitat pe linia de 6 metri de omul de marcaj, Kayembe, Lees-Melou a prins portarul pe contre-pied cu lovitura sa de cap.

Și totuși, Tătărușanu s-a răsucit și a întins mâna stângă, respingând mingea în afara terenului. Era ultima fază, în minutul 90+3. Moment în care "tricolorul" a răbufnit, urlând la Kayembe pentru neatenție.

"Punctul e al lui. Colegii ar trebui să-i mulțumească", a comentat cotidianul local Ouest-France, care l-a considerat numărul 1 la Nantes. Iar L'Équipe i-a dat nota 7, cea mai mare a partidei. 

Vezi cele mai importante faze ale partidei dintre Nice și Nantes!

"A fost rareori solicitat de Nice, dar a rămas în stare de alertă și a fost decisiv în cel mai important moment al meciului"L'Équipe, cotidian francez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  19 Februarie 2018, 22:50

Unde e reflexul? Video?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează