INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Reușită senzațională a lui Bicfalvi, în Cupa Rusiei » "Dubla" românului a trimis meciul în prelungiri

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 21:06

Eric Bicfalvi a marcat o "dublă" în meciul pe care Ural l-a disputat contra celor de la Krasnodar, în sferturile de finală ale Cupei Rusiei.

După 33 de minute, echipa mijlocașului român era condusă cu scorul de 3-0, după ce Smolov a deschis scorul în minutul 2, iar Claesson a înscris de două ori, în minutele 14 și 33.

Iljin a redus din diferență înainte de pauză, iar reușitele lui Bicfalvi din minutele 52 și 65 au restabilit egalitatea. Smolov și-ar fi putut califica echipa în semifinale, dar a ratat un penalty, în minutul 89, iar partida a ajuns în prelungiri.

Al doilea gol al lui Bicfalvi:

Ural a jucat cu un om în minus pentru restul partidei, după ce Dantsev a văzut al doilea cartonaș galben, în minutul 92. La loviturile de la 11 metri, Ural s-a impus cu 4-3. Bicfalvi a transformat prima lovitură de pedeapsă a formației sale.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  28 Februarie 2017, 21:54

bravo .CAINE .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează