INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Românii fac legea în Anglia » Florin Gardoş, meci fabulos în victoria cu Arsenal, Costel Pantilimon, parade extraordinare în poarta lui Sunderland

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 01 ianuarie 2015 22:09

Anglia nu are pauză pe 1 ianuarie! Astăzi a început returul campionatului englez, iar trei români au fost implicaţi în cele mai interesante meciuri ale zilei.
Costel Pantilimon, portarul lui Sunderland, s-a întors astăzi pe Etihad Stadium pentru a-şi înfrunta fosta grupare, campioana en titre Manchester City. Deşi formaţia sa a fost învinsă cu 3-2, goalkeeper-ul român a avut cîteva intervenţii bune care au făcut ca diferenţa pe tabela de marcaj să fie de doar un gol.

Într-un alt meci, Florin Gardoş, fundaşul lui Southampton, a fost titular în victoria formaţiei sale în faţa lui Arsenal, scor 2-0, şi a primit un cartonaş galben, după care în minutul 71 a fost schimbat cu Yoshida. Românul a avut o prestaţie perfectă, iar echipa sa rămîne în continuare cu a doua cea mai bună apărare din Premier League, 15 goluri primite în 20 de etape.

Vlad Chiricheş în schimb a fost doar rezervă în confruntarea dintre Tottenham şi Chelsea, echipa lui Jose Mourinho fiind învinsă cu 5-3!

Programul etapei a 20-a
Stoke - Manchester United 1-1 (VIDEO)
Aston Villa - Crystal Palace 0-0
Hull City - Everton 2-0 (VIDEO)
Liverpool - Leicester 2-2 (VIDEO)
Manchester City - Sunderland 3-2 (VIDEO)
Newcastle - Burnley 3-3 (VIDEO)
QPR - Swansea 1-1 (VIDEO)
Southampton - Arsenal 2-0 (VIDEO)
West Ham - WBA 1-1 (VIDEO)
Tottenham - Chelsea 5-3 (VIDEO)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
sakamoto
sakamoto  •  02 Ianuarie 2015, 13:13

Sa fim echilibrati, cu scaun la cap:romanii nu fac nici o lege in Anglia! Legile pe care le scoate Parlamentul Romaniei sint de KK! Bune pt parlamentarii infometati dupa bani si privilegii, nu pentru prostime. Pt acestia din urma, sint facute doar taxe si impozite fara numar!Vae victis!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  02 Ianuarie 2015, 12:27

da! bandele de hoti din magazine,pestii cu prostituatele, spalatorii de parbrize,cersetorii! da ,astia fac legea pentru ceilalti romani care nu sunt implicati in astfel de smenuri! in fotbal sunt numai in ziarele romanesti! in anglia numai daca dau de scandal!

botizann
botizann  •  02 Ianuarie 2015, 10:34

Romanii nu fac legea in Anglia nici mcar in centrul marilor orase la cersit sau furturi , acolo sunt pakistanezii si negrii ... daramite in fotbal Nici macar sarbii nu fac legea , desi au marcatori sau jucatori cu evolutii bune gen Tadici , Jovetici acum printre marcatori ...sau Matic si Ivanovic printre titulari

Vezi toate comentariile (57)
Comentează