INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO și FOTO Ștefan Radu, titular pentru Lazio în victoria cu Atalanta » Napoli s-a impus în fața echipei lui Mitriță

Foto: Guliver/GettyImages +9   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 18:41

Ștefan Radu a fost titular și a jucat toate cele 90 de minute pentru Lazio, în victoria obținută cu Atalanta, scor 2-1. Fără Vlad Chiricheș, Napoli s-a impus cu 3-1 în meciul cu Pescara, echipă la care a evoluat timp de 20 de minute și Alexandru Mitriță.

Lazio a fost condusă pe teren propriu de Atalanta, după golul marcat de Petagna în minutul 21, dar Milinkovici-Savici, în prelungirile primei părți și Immobile, în minutul 68, au întors rezultatul pentru echipa lui Ștefan Radu.

Vezi AICI rezumatul video al meciului Lazio - Atalanta!

În ultimele cinci meciuri, Lazio a înregistrat patru victorii și o înfrângere și ocupă locul patru în Serie A, la un punct în spatele lui Napoli

Și napoletanii au câștigat partida jucată astăzi, tot pe teren propriu, în fața formației Pescara (3-1), la care este legitimat și mijlocașul român Alexandru Mitriță.

Vezi AICI rezumatul video al meciului Napoli - Pescara!

Toate cele patru reușite al meciului au fost marcate în partea secundă. Tonelli ('47), Hamsik ('49) și Mertens ('85) au înscris pentru Napoli, în timp ce Caprari a redus din diferență în al patrulea minut de prelungire, de la 11 metri. 

Chiricheș nu a făcut parte din lotul lui Napoli pentru acest meci, deși a jucat în primul meci din 2017, contra Sampdoriei. Fundașul român s-a accidentat la finalul lui 2016, în meciul cu Fiorentina și se pare că nu este 100% refăcut, așa că Sarri a preferat să nu-l forțeze. De cealaltă parte, Mitriță a intrat pe final la Pescara, în locul lui Verre.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close