INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO Sînt şi români lăudaţi în Italia: ”Stoian e surpriza sezonului la Bari. Ne-a uimit pe toţi”

”E din ce în ce mai determinant la Bari”, a scris ”Corriere dello Sport” despre Stoian
”E din ce în ce mai determinant la Bari”, a scris ”Corriere dello Sport” despre Stoian

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 martie 2012 14:26

Într-o perioadă în care Mutu este contestat, Chivu dezamăgeşte, Torje şi Lobonţ sînt rezerve, iar Codrea nici atît, există un fotbalist român în Italia despre care se vorbeşte frumos. Este drept, evoluează în Serie B, dar acest lucru nu are de ce să schimbe datele problemei. Chiar avem pe cineva apreciat în Peninsulă! Numele lui: Adrian Stoian.

Vezi mai jos două dintre golurile marcate de Stoian.

Mijlocaşul de 21 de ani joacă din vara trecută la Bari, unde a sosit de la AS Roma. S-a adaptat repede. În 17 meciuri jucate a dat 4 goluri, cu prestaţii constant lăudate. Suficient să fie protagonistul unui material amplu în ”Corriere dello Sport”. ”Bari avansează cu Stoian. Element de viitor, românul e un element de calitate care i-a permis antrenorului Torrente să creeze o echipă solidă. Surîde mereu amplu şi are o freză a la Hamsik, ”, a scris cotidianul italian.

”Adrian e surpriza sezonului, un star în devenire”, s-a mai scris despre craiovean, iar conducătorii lui Bari confirmă. Directorul sportiv Guido Angelozzi a zis: ”Stoian a ajuns la un noi după un sezon nu prea reuşit la Pescara, din cauza unei accidentări. Ne-a uluit pe toţi, mai ales că şi-a cucerit locul de titular într-un moment crucial. Îl cunoşteam, ştiam ce poate, iar datorită relaţiilor cu Roma nu am avut probleme să-l obţinem. Am fost curajoşi să-l luăm în coproprietate. Va ajunge să achităm 300.000 de euro pentru a fi definitiv al nostru”.

Acelaşi oficial a conchis: ”Stoian e un pic capricios, pe teren şi în afara lui, dar l-a ajutat mult pe antrenorul Torrente să-şi închege o formulă de bază. Cu el începe echipa”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
biancorossi
biancorossi  •  03 Martie 2012, 17:03

este un jucator siret. foarte muncitor si tehnic. are sut puternic. are un viitor frumos in fata.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  03 Martie 2012, 16:58
Postat de laurmarian pe 03 Martie 2012, 15:34

Stoian este om de baza la Bari. Totusi este putin cam ghinionist. Marcheaza putin ...

pai dc marhceaza putin ? ca nu e atacant... are si multe assisturi...

laurmarian
laurmarian  •  03 Martie 2012, 15:34

Stoian este om de baza la Bari. Totusi este putin cam ghinionist. Marcheaza putin ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează