INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUPERCUPA BELGIEI

VIDEO ”Stanciu e prea îndrăgostit de minge” » Presa belgiană face analiza jocului său după câștigarea Supercupei

Foto: rsca.be
Foto: rsca.be

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2017 12:29

Anderlecht a câștigat Supercupa Belgiei, 2-1 cu Zulte-Waregem. Cotidianul Voetbalkrant nu l-a văzut pe Nicolae Stanciu printre premianții zilei. Iar cititorii i-au dat nota 4,5.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

În al doilea său sezon la Anderlecht, Stanciu și-a propus să joace mai mult și să înscrie mai des. Dar evoluția lui în Supercupa cu Zulte-Waregem (2-1) n-a fost cea mai bună reclamă în perspectiva campionatului care va demara week-end-ul viitor. Titularizat în locul lui Dendoncker, victima unui virus, milocașul de 24 ani a avut o singură ocazie, în prima repriză, iar reporterilor de la Voetbalkrant le-a lăsat impresia că "e prea îndrăgostit de minge".

"Puneți-i pe Hanni și pe Stanciu împreună și veți afla imediat că un singur balon nu le ajunge. Cel mai bun exemplu a fost când Kums a obținut o lovitură liberă, iar românul s-a grăbit să ia mingea și să execute el. Bineînțeles, a tras prost", a comentat Voetbalkrant, care notează că sâmbătă seară, "lui Anderlecht i-a lipsit jucătorul care să se pună în slujba echipei. Și acela e Dendoncker".

Nota lui Stanciu în cotidianul amintit: 4,5. Pusă de cititori, cărora li se oferă posibilitatea de a da calificative jucătorilor pe site-ul publicației. Chipciu, 90 de minute în teren, a primit 6.

Stanciu a fost urmărit din tribună de Boloni (Antwerp), adversarul din prima etapă al lui Anderlecht

63 de minutea fost utilizat Stanciu în Supercupa cu Zulte-Waregem

 

 

First trophy of the season ! #Supercup #RSCA #COYM #ANDZWA

A post shared by RSC Anderlecht (@rscanderlecht) on

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  24 Iulie 2017, 09:45

Trist pentru baiatul asta, nu-i mai merge NIMIC. Ce se va intampla? Va reveni la FCSB?

raj.kapoor
raj.kapoor  •  23 Iulie 2017, 13:53
Postat de englezu pe 23 Iulie 2017, 13:31

Sunt roman : am fost in Occident și am simțit ce înseamnă să fii român, deși prietenii noștrii din Olanda ne respecta ! Dar, Stanciu este un fotbalist " umflat " ! Are valoare, dar mă îndoiesc că va progresa ! A fost o afacere buna pentru cei doi *** : Becali - Ana Maria Prodan ! Asta este !

Aici se impune , cu voia d-voastra, un mic comentariu : in primul rand se stie dintotdeauna ca ,, nu-i de vina cine cere ... ". Apoi, in legatura cu cele doua personaje pomenite ideea este ca ei nu ,, este escroci , asa este ei "!

wba33
wba33  •  23 Iulie 2017, 13:53

sunteti niste *** ma...cum isi terfeleste romanul sportivii nu o face nimeni. Asa gratuit..de placere. Asa faceti si cu halep si cu toti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează