INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

VIDEO Stanciu le-a vorbit cehilor despre supergolul din amicalul cu Israel

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 18:02

Întors la echipa de club după cele două amicale ale primei reprezentative, Nicolae Stanciu a acordat azi un interviu pe contul oficial de YouTube al Spartei Praga și a vorbit despre supergolul reușit în meciul cu Israel, 2-1. 

"Cu Israel a fost un joc bun pentru România. A fost foarte frumos acolo pentru că era foarte cald. Nu mai câștigasem împotriva lor de foarte mulți ani, așa că a fost o victorie foarte importantă.

Am marcat un gol frumos, sunt bucuros că l-am reușit. Mereu încerc astfel de execuții la antrenamente", a spus Stanciu.

Mijlocașul ajuns în Cehia în această iarnă a vorbit și despre parcursul echipei de club, care e doar pe 6 în clasament.

"Nu ne mai permitem să facem egaluri sau să pierdem. Trebuie să arătăm o atitudine mai bună față de cea pe care am arătat-o în ultimul meci, când Slavia a înscris de trei ori împotriva noastră în repriza a doua. Nu ne mai permitem să facem pași greșiți", a precizat Stanciu.

3 goluri 
și 2 pase decisive a reușit Stanciu în 5 meciuri oficiale la Sparta Praga

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  29 Martie 2018, 19:02

Nu a trimis-o pe Anamaria- sa le "explice"ea cum baiatul a fost super-chiar daca golul ala al lui a fost intamplator,iar dupa aceea a dat numai pase la adversar?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează