INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SOUTHAMPTON - CHELSEA 1-1

VIDEO Stîlp în faţa lui Jose Mourinho » Southampton, cu Florin Gardoş pe teren, a smuls un punct liderului Chelsea

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 decembrie 2014 18:29

Southampton continuă să impresioneze în Premier League, unde a bifat o remiză în faţa liderului Chelsea, scor 1-1, şi a încheiat turul pe poziţia a patra.
Florin Gardoş beneficiază de tot mai multă încredere din partea lui Ronald Koeman. După ce a fost titular în urmă cu două zile la meciul cu Crystal Palace, fundaşul român a intrat pe teren în ultima jumătate de oră cu Chelsea.

Click aici pentru VIDEO!

Mane deschisese scorul pentru "sfinţi", în timp ce Hazard egalase în prelungirile primei reprize. Gardoş a fost introdus în minutul 62 pe teren şi a jucat aproape fără greşeală, deşi i-a avut în faţă pe Diego Costa, Hazard, Fabregas sau Drogba.

Punctul obţinut pe propriul teren cu Chelsea i-a asigurat lui Southampton locul 4 la finalul turului, poziţie care l-a finalul campionatului asigură calificarea în preliminariile Ligii Campionilor.

Citeşte şi: Cu Vlad Chiricheş integralist, Tottenham a ţinut-o în şah pe Manchester United » Românul a fost erou pentru echipa sa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
forumeer
forumeer  •  29 Decembrie 2014, 00:45

Am vazut meciul. Solida evolutia lui Gardos, n-a avut nicio problema la niciun duel, s-a impus indiferent cine i-a stat in cale, oricare dintre supervedetele lui Chelsea. Si chiar a fost pus sub presiune, cam exact de cand a intrat, Chelsea a turat motoarele. Dar apararea lui Soton a rezistat cu un Gardos si belgianul ala impecabili. Bravo lui!

forumeer
forumeer  •  29 Decembrie 2014, 00:41
Postat de sarsa pe 28 Decembrie 2014, 23:53

Am fost pe St Mary's Stadium azi . Parerea mea e ca Florin Gardos a jucat bine dar are nevoie de mult mai mult tupeu pentru a putea face fata in Premier league ! Hazard ala pare de pe alta planeta!

Respect! Pai cu cat primeste mai multe minute, cu atat joaca mai bine Gardos! Altfel, tupeul/increderea n-are de unde sa apara, stand pe banca in niciun caz. Cu cat il joaca mai mult Koeman, cu atat Gardos joaca mai bine. Si vad ca olandezul a inteles asta. Asa a fost si la Steaua. Cand ii dai timp, va avea si constanta, iar odata cu constanta in joc apare si tupeul. E exact pe drumul pe care l-a apucat si la Steaua.

sarsa
sarsa  •  28 Decembrie 2014, 23:53

Am fost pe St Mary's Stadium azi . Parerea mea e ca Florin Gardos a jucat bine dar are nevoie de mult mai mult tupeu pentru a putea face fata in Premier league ! Hazard ala pare de pe alta planeta!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează