INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Șumudică e iar nervos, după ultimul meci din Turcia: "Am părul alb și vreau respect!" » Cine l-a supărat

Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 18:04

Marius Șumudică a ajuns la al patrulea meci la rând fără eșec, după Kayserispor - Trabzonspor, 0-0, și a urcat, cel puțin momentan, pe 3 în clasament. Dar antrenorul lui Kayseri e supărat: "Arbitrul Özgür Yankaya a greșit. Puteam câștiga trei puncte".

Șumi și cei doi români ai săi de la Kayserispor, Lung și Săpunaru (integraliști acum), n-au mai pierdut de 22 de zile în Süper Lig, au doar două eșecuri, și nu mai făcuseră egal acasă de două luni! 

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

Au remizat azi în fața lui Trabzon, singura formație care a învins liderul Galatasaray în acest campionat. Antrenorul roș-galbenilor a început liniștit conferința de presă. 

"Dumnezeu nu ne-a ajutat azi"

"Astăzi am văzut doar o echipă care a jucat fotbal, Kayserispor. Sunt foarte mulțumit de evoluția băieților, ne-am dominat clar tactic adversarul. În a doua repriză, Trabzon nu a avut niciun șut pe poartă. Aș putea spune că Dumnezeu nu ne-a ajutat azi", a declarat tehnicianul în vârstă de 46 de ani. Apoi, s-a înfuriat, atacându-l pe centralul Ozgur Yankaya. 

"Sunt la fel de obosit ca jucătorii din teren"

"Am părut tot mai alb, pentru că muncesc în fotbal, mă implic total. Când se încheie meciul, sunt la fel de obosit ca jucătorii din teren. Vreau respect. Dacă eu respect arbitrii, aștept același lucru din partea lor", a șarjat Șumudică. "Ozgur Yankaya a greșit. Nu ne-a dat un penalty evident. Puteam câștiga trei puncte". 

"Arbitrul a greșit și când l-a sancționat pe Deniz. Decarul meu are 4 «galbene» și va fi suspendat cu Gençlerbirliği. Un jucător al lui Trabzon a fost iertat pentru același gen de fault. Iar portarul advers a tras de timp mereu și n-a fost nici avertizat" Marius Șumudică, antrenor Kayserispor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  05 Noiembrie 2017, 07:25

NEMA BULAN ARATI DE PARCA AI HEMOROIZI

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Noiembrie 2017, 21:36

Trebuia sa-si dea iegarii jos.sa fie mai credibil.

925045514183782
Montolivo Grig  •  04 Noiembrie 2017, 18:48

Sper sa nu antreneze niciodata nimicul fcsb,s-ar injosi prea mult.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează