INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Tătărușanu a ratat șansa de a reveni pe primul loc în Serie A » Chiricheș, rezervă în Napoli - Inter

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 22:11

Luni seara s-au jucat ultimele două meciuri ale etapei a 14-a din Serie A, iar în ambele partide am avut cîte un român implicat.

Ciprian Tătărușanu a fost integralist în meciul dintre Sassuolo și Fiorentina, însă n-a putut evita golul primit de la Floccari în minutul 42. De partea cealaltă, pentru violeți a marcat Borja Valero, în minutul 5. Astfel, Fiorentina a scos doar un egal, 1-1, și n-a putut să revină în fruntea campionatului. Trupa lui Tătărușanu ocupă locul 3, cu 29 de puncte.

Vezi VIDEO cu golurile de la meciul dintre Sassuolo și Fiorentina

În derby-ul etapei din Italia, Napoli - Inter, Vlad Chiricheș a fost doar rezervă și a văzut victoria echipei sale cu 2-1 de pe banca de rezerve. Higuain a reușit o dublă pentru Napoli, în minutele 2 și 62, în timp ce pentru oaspeți a marcat Ljajici, în minutul 67. Astfel, Napoli a devenit noul lider din Serie A, cu 31 de puncte după 14 etape.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  01 Decembrie 2015, 16:43

Pai el ce treaba avea pe teren? Parca asta e treaba portarului, sa nu primeasca gol, nu? Evident, daca Fiorentina ar fi batut aveam parte de titluri gen "Tatarusanu si-a dus echipa pe primul loc" etc. Cand echipa castiga, meritul e al lui. Cand pierd, gasiti voi vreo scuza... Aaaaa, cat despre Chiriches... nu mai scrieti despre el, ne-am obisnuit sa nu joace. Mai avem jucatori in Italia care chiar JOACA.

435248323333261
Mercea Mercea  •  01 Decembrie 2015, 12:21

ce cauta adormitul asta la fiorentina? a fost golul lui luat printre maini...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează