INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

VIDEO Tătărușanu strălucește » Va juca pe primul stadion din Franța iluminat cu LED-uri

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de - Publicat marti, 01 august 2017 13:27

La Beaujoire din Nantes introduce noutatea tehnologică din acest sezon. 190 de reflectoare Philips ArenaVision au fost deja montate, asigurând și jocuri dinamice la meciurile portarului român.

Transferul lui Tătărușanu la Nantes e pus într-o lumină mai strălucitoare. Nu de presa franceză, ci de arena La Beaujoire, care începând din sezonul care va debuta vineri va fi iluminată ca ziua la amiază. Stadionul pe care va apăra Ciprian devine primul din Ligue 1 dotat cu o instalație de nocturnă modernă, folosind LED-uri. 

Paradele internaționalului român vor fi puse în evidență de 190 de reflectoare Philips, modelul ArenaVision, de mare putere (în linia ultimelor reglementări ale FIFA și UEFA), pilotate cu DMX, Digital Motion X-ray.

Cu ajutorul acestei inovații tehnologice, nocturna stadionului din Nantes va putea produce spectacole dinamice de lumină, înaintea și în pauza meciurilor. Iar prima ocazie oficială va fi pe 12 august, contra lui Marseille.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează