INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Tătărușanu umilit de Napoli! Românul a gafat la două goluri și Fiorentina poate rata prezența în cupele europene

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 23:12

Napoli a câștigat fără nicio problemă meciul de pe teren propriu cu Fiorentina, scor 4-1. Tătărușanu a fost integralist, iar Ianis Hagi rezervă neutilizată.

În poarta violeților s-a aflat Ciprian Tătărușanu, care a respins în lateral în minutul 8, iar Koulibaly a deschis scorul. Insigne a majorat diferența în minutul 36, după ce a rămas singur cu portarul român.

Tătărușanu a comis-o însă la golul de 3-0, când a respins greșit o minge în careul mic și Mertens a marcat. După o oră de joc, Ilicici a marcat golul de onoare al Fiorentinei, însă goalkeeperul român s-a mai văzut învins o dată de Mertens, după ce a respins din nou o minge slab în lateral.

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Napoli ocupă locul 3 în Serie a, după 37 de puncte, cu 83 de puncte, la o lungime în spatele lui AS Roma. Fiorentina e pe 7, cu 59 de puncte și poate rata prezența în cupele europene. Violeții sunt la un punct de AC Milan, ocupanta locului 6, însă ”diavolii” au un meci mai puțin.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
sakamoto
sakamoto  •  21 Mai 2017, 11:39

Bine le-a facut-o! Tot l-au pus pe farash. Si ce vina are Tatarushanu, ca apararea -fundashii-Fiorentinei greshesc intr-o veselie? Au uitat atunci cind a aparat excelent si a cistigat puncte pt club? Nu cred ca vor gasi un portar mai bun ca Tatarushanu. Iar dinsul nu duce lipsa de oferte.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  21 Mai 2017, 10:05

Tot lustruind banca de rezerve a Fiorentinei, pupila "Marelui Rege Hagi" va reveni, cu siguranta, acasa pentru ca in Italia nu mai are ce cauta ca fotbalist. Poate numai ca... turist! Tot la fel se vor intoarce, cu coada-ntre picioare, si ceilalti "mari fotbalisti" de la Academie care, chipurile, nu s-au adaptat la echipele din Vest. Asa ca Hagi este dispus sa caute a duce ceva fotbalisti prin Turcia pentru ca, dupa doi-trei ani sa incerce ceva cu firme din Paradisuri Fiscale pentru a-si vinde "marfa resapata". Academia va fi, in scurt timp, un fel de "Academie Second Hand". Cat despre Tatarusanu, numai Daum il mai vede "mare portar", dar el nu stie sa respinga o minge si, mai grav, nu stie sa iasa pe centrare. Asa ca, draga Hagi, ochii pe el ca ai nevoie de un astfel de chiflangiu si la Viitorul!

104772133226352
Petre Radulescu  •  21 Mai 2017, 09:11
Postat de ovidiu_3003 pe 21 Mai 2017, 08:53

Tatarusinea mereu este umilit ...si de albanezi e umilit ...

Prostia olteneasca in toata spendoarea ei!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează