INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO Toșca, repetent după prestația cu Barcelona: "Autogolul său a marcat începutul sfârșitului pentru timida Betis"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat luni, 21 august 2017 10:37

Fundașul român, folosit pe stânga, a deviat în proprie poartă centrarea lui Deulofeu. AS i-a acordat o linie și l-a pus pe fostul stelist la rubrica ”¡Vaya día!”, iar în Estadio Deportivo a încasat nota 3.

Alin Toșca a plecat cu amintiri neplăcute de pe Camp Nou. Deși debutase în LaLiga chiar contra Barcelonei și impresionase prin siguranță, fostul stelist a deschis acum trupei blaugrana drumul spre triumf.

"Autogolul său a marcat începutul sfârșitului pentru prea timida Betis. N-a jucat însă pe postul său", a notat AS. I-a dat o linie, fiind cel mai slab de pe teren la egalitate cu Guardado și Camarasa, și l-a pus la rubrica ¡Vaya día!".

VIDEO cu autogolul românului

"Debusolat și inocent"

"Puțin ajutat, mai ales în repriza secundă, românul a părut debusolat, ca de altfel toată apărarea inocentă", l-a caracterizat Diario de Sevilla. Toșca a schimbat primul tabela, deviind ușor mingea centrată de Deulofeu, care-i era destinată lui Messi la colțul scurt, dar suficient cât să-l păcălească pe Adan, intrând în gol pe lung.

Dar cel mai aspru l-a criticat Estadio Deportivo, "a suferit mult la fiecare primă atingere", și i-a dat nota 3, la fel ca lui Nahuel Leiva, considerându-l cel mai slab! Barcelona s-a impus fără să forțeze, într-un meci închis de Sergi Roberto și în care Messi a fost părăsit complet de noroc și bucuria de a juca, nimerind trei bare.

6 pase
din 33 a greșit Toșca în meciul cu Barca, în care a atins mingea de 55 de ori, a făcut două tacklinguri și n-a comis niciun fault

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close