INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEZVĂLUIRI

VIDEO Un antrenor român dezvăluie: "Arbitrii au fost acuzați că au jucat la pariuri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 16:53

Florin Motroc, antrenorul lui Kazma SC din Kuweit, a făcut doar un egal, 1-1 cu Al Salmiyah, însă acuză mai multe greșeli de arbitraj și spune că unii arbitri chiar ar fi acuzați că joacă la pariuri.

"Ultimul egal este ca o înfrângere pentru mine şi echipa mea. Arbitrul de centru parcă a fost din cascadorii râsului. A inventat un penalty şi alte câteva faze le-a judecat că mai rău că un amator. Nici asistenţii nu au fost mai presus.

Şi aici sunt probleme mari cu arbitrajele şi se scrie tot mai des prin presă despre aceste prestaţii. Mai mult, unii sunt acuzaţi că au pariat pe anumite partide pe care le-au arbitrat sau nu! Până la această oră nu s-a demonstrat niciun caz care a ieşit la iveală", a declarat Florin Motroc la Radio Sport Total FM.

"Suntem pe locul 5, la 14 puncte în urmă liderului, dar sperăm să urcăm cât mai sus până la final, că la titlu nu se mai pune problema să ne mai gândim. Rămâne satisfacţia disputării finalei Cupei Emirului, pierdută din păcate"
Florin Motroc

...despre lupta la titlu din Liga 1: "Sunt la curent cu ce se întâmplă la noi. Cred că FCSB are cele mai mari şanse şi nu văd cine să le mai pună probleme. Ar fi prea naivi să piardă această şansă. Dar vom mai vedea meciuri disputate şi echilibrate"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează