INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Valentin Cojocaru a efectuat primul antrenament cu Crotone: "E un pas înainte pentru mine"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 19:45

Valentin Cojocaru a făcut primul antrenament cu Crotone, echipă la care a ajuns sub formă de împrumut de la Steaua în această vară. Portarul de 21 de ani a vorbit despre primele impresii în Italia.

"Bine v-am găsit! Sunt fericit că am ajuns aici, e un pas înainte pentru mine. Sper să o fac cât mai bine și să nu dezamăgesc pe nimeni. Am stat mereu pe lângă prima echipă. Am fost mereu lângă ei la toate trofeele câștigate. Sunt fericit că am câștigat atâtea trofee.

A fost foarte bine în prima zi la Crotone. Drumul m-a obosit, dar sper să mă acomodez cât mai repede. Sper să intru încet-încet în echipă. Mi-am cunoscut colegii. Știu că primul portar e unul cu experiență, are multe meciuri aici. Sunt niște băieți extraordinari", a declarat Cojocaru pentru site-ul oficial al lui Crotone.

250.000 €au achitat italienii Stelei pentru împrumutul lui Cojocaru, iar dacă echipa nu retrogradează, Crotone va plăti restul până la un milion pentru ca portarul să rămână definitiv în Italia

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  09 Septembrie 2016, 23:42
Postat de ovidiu_3003 pe 09 Septembrie 2016, 21:07

...asta o sa imbatraneasca pe banca de rezerva...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 Septembrie 2016, 21:07

...asta o sa imbatraneasca pe banca de rezerva...

883135188391540
Popa Corneliu  •  09 Septembrie 2016, 20:30

Drum bun, in alegerea avuta, sa ai parte de mult noroc! In meciul cu Danemarca aproape ai aparat un 11 m, dar pozitia mainilor "pe respingere" a fost gresita! Mai ai mult de invatat, ai vazut ce gol de portar a luat Nita? Vreau sa-mi rsapunzi, daca stii unde a gresit Nita la acel gol! Voinescu ii invata pe toti portarii ca migea trebuie oprita si cu pieptul nu numai pe brate, cred ca este mult adevar in acesta declaratie a unui portar imens, dar uitat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează