INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

VIDEO Vătăjelu, decisiv pentru Sparta Praga în Cehia, la al doilea meci ca titular la noua sa echipă

FOTO: facebook Sparta Praga
FOTO: facebook Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 10:43

Aflat la abia al doilea meci de la venirea la Sparta Praga, Bogdan Vătăjelu a făcut o partidă mare vineri seara, în succesul echipei sale pe terenul lui Pribram, în etapa a 26-a a campionatului din Cehia, scor 2-1.

Fundașul de 24 de ani a pasat la ambele goluri ale echipei sale, servindu-l perfect în două rânduri pe atacantul Josef Sural. 

Partida cu Pribram, în care a fost integralist, a reprezentat abia al doilea meci oficial pentru Vătăjelu de la venirea la Sparta Praga.

Echipa sa este pe locul trei în campionatul din Cehia, la șapte puncte de ocupanta locului secund, Viktoria Plzen. 

1.400.000a fost suma plătită de cehi pentru transferul fundașului stânga de la CS U Craiova, în luna decembrie a anului trecut

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
constanteanul
constanteanul  •  29 Aprilie 2017, 16:30

Bravo, pozitionare foarte buna si doua centrari de calitate. Nu stiu daca la nationala ar avea cu cine sa faca schemele astea.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Aprilie 2017, 12:41

Bravo ! din pacate avem un selectioner batut in cap care din 2 solutii de jucatori tineri pe acel post l-a ales pe expiratul de Latovlevici care centreaza cu spitul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează