INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Victor Piţurcă vorbeşte despre viaţa la Al Ittihad: "Nu banii m-au făcut să accept oferta, nu e o sumă mare" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 17:19

Victor Piţurcă a acordat un interviu pentru presa din Arabia Saudită şi a vorbit despre ce l-a determinat să aleagă Al Ittihad şi despre situaţia echipei.

"Nu banii m-au facut să acceptat oferta celor de la Al Ittihad, pentru că nu este o sumă mare. Am venit pentru fani. Am văzut că sînt alături de echipă şi cum susţin clubul.

A fost un început catrastofal pentru mine şi a fost o experienţă care mi-a dat mult de gîndit. Am ajuns la concluzia că trebuie să-mi respect principiul de a nu prelua o echipă din mers.

După cantonamentul din Dubai echipa a început să aibă evoluţii mai bune. Sper ca din sezonul următor echipa să reacţioneze mai bine la cerinţele mele.

Eu visez la titlul de campion din acest sezon. La un moment dat eram foarte departe, iar acum sîntem la şase puncte. Cred că avem o şansă să cîştigăm trofeul", a spus Victor Piţurcă în interviu.

1,5 milioane de euro pe sezon încasează Victor Piţurcă la arabi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
goghe
goghe  •  27 Martie 2015, 10:37

Declaratia lui Piturca a fost pentru fanii echipei - doar nu era sa le spuna ca a venit pentru bani! Astia care urla pe aici urla degeaba, daca va venea un antrenor nou la echipa favorita si spunea ca a venit pentru bani cum il primeati?! Nu mai exagerati de aiurea .....

madskills
madskills  •  26 Martie 2015, 13:38

"Eu am ales echipa Al Ittihad pentru ca mi s-a spus ca arat ca acesti minunati fani, no?. Nu ma intereseaza banii, vin cu sufletul deschis. Acum, daca pica un Bentley cand e seicul euforic, eu nu refuz, ca nu e frumos sa ne refuzi pe noi, arabii, nooo? Ptiu, uite ca asa de mult m-am atasat de ei, ca deja ma cred unul din randul lor. Nu am vrut sa spun in presa din Romania care mereu a avut ceva cu mine, dar eu simatizez de foarte multi ani cu Al ittihad" - Asta e declaratia completa.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Martie 2015, 23:33

A venit cu sufletul, pentru ca baut dupa Plesan si e al-ittihadist de mic.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează