INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO » Victorie pentru Anderlecht, în partida cu St. Truiden! Stanciu a marcat un gol senzațional, după o cursă din propria jumătate

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 17:56

Anderlecht s-a impus în meciul jucat astăzi pe teren propriu cu St. Truiden, scor 3-1, în care Stanciu și Chipciu au fost titulari.

FINAL » Anderlecht - St. Truiden 3-1
Au marcat: Tielemans '31, '90+2 (pen.), Stanciu '65/Gerkens '71
Click AICI pentru liveTEXT!

Tielemans a deschis scorul pentru Anderlecht după o jumătate de oră de joc, după ce a ratat în primă fază un penalty. Belgianul de 19 ani a revenit la aceeași fază și a reluat în poartă mingea respinsă în primă fază de portarul lui Truiden. 

În minutul 65, Nicolae Stanciu a marcat după o cursă fenomenală din propria jumătate. Mijlocașul român a înaintat pe flancul stâng, a driblat un adversar la marginea careului și apoi l-a învins pe Pirard cu un șut la vinclu. Românul a ajuns la cinci reușite în tricoul lui Anderlecht, dintre care două în campionat.

Vezi AICI video cu reușita lui Stanciu!

St. Truiden a redus din diferență cu 20 de minute înainte de final, prin Gerkens. Tielemans a făcut "dubla" la ultima fază a jocului, când a marcat din nou din penalty și a stabilit scorul final.

Titular pentru Anderlecht, Alex Chipciu a fost înlocuit cu Trebel în minutul 84.

După victoria de azi, formația la care evoluează cei doi români a revenit pe poziția a doua în clasament, la două puncte distanță de liderul Bruges.

Echipele de start

Anderlecht: Boeckx - Appiah, Spajici, Nuytinck, Obradovici - Tielemans, Dendoncker - Chipciu, Stanciu, Bruno - Teodorczyk

St. Truiden: Pirard - Dussaut,  Mechele, Kotysch, Fernandes, Bolingoli - De Petter, Gerkens, Peeters - Boli, Vetokele

 

 
 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 Ianuarie 2017, 08:43

Excelent gol.!

manty_one
manty_one  •  22 Ianuarie 2017, 23:35
Postat de klaus pe 22 Ianuarie 2017, 22:30

probabil a vrut sa dea peste poarta sau sa centreze si a intrat gol din greseala haters gonna hate:)))

zise catelul cu IQ sub 50... dupa care mai lu*** si se duse linistit la culcus.)))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  22 Ianuarie 2017, 23:12
Postat de zidane92 pe 22 Ianuarie 2017, 21:45

*** uita-te cum juca chipciu la venirea la steaua si cum ajunsese sa o faca in ultimul an cand tu *** cu *** si tot stadionul il injurati pe acest baiat meci de meci, nu va e rusine, acuma va umflati in pene ca l-ati facut fotbalist? pai voi l-ati distrus nenorocitilor ca putea ajunge mult mai sus! La fel stanciu noroc ca a explodat si plecat repede ca 2 ani v-ati batut joc de el cu lautarul in frunte!

Omul, stadionul doar a pus presiune pe el. De injurat tu l-ai injurat Moflea Magheru din Timisoara cu clonele tale sau ale voastre. :) Asa faci si cu Popa fiind cel mai bun pe atac de la Steaua.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează