INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARSENAL

VIDEO Ziariștii străini, uimiți de Vlad Dragomir: "Tehnica lui e dar de la Dumnezeu" » Cu cine îl compară

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 13:28

Vlad Dragomir (16 ani) n-a apucat să debuteze încă pentru prima echipă a lui Arsenal, deși se pregătește cu aceasta, însă este văzut de multă lumea ca un viitor star mondial.

Jurnaliștii cehi de la Hattrick i-au făcut o caracterizare inedită mijlocașului român și-l aseamănă pe acesta cu fotbaliști extraordinari ca Ozil sau Alexis Sanchez.

"Fanii lui Arsenal au motive de bucurie. Nu numai pentru faptul că echipa are în sfîrşit şanse reale la titlul de campioană, ci şi pentru că la Londra s-a născut un nou star care în viitor se poate ridica la nivelul lui Ozil sau Alexis Sanchez. Dar cine este acest puşti minune? La doar 16 ani, românul Vlad Dragomir impresionează deja. Are un stîng incredibil, iar tehnica sa pare un dar de la Dumnezeu. E genul de jucător complet, care poate juca atît ca mijlocaş ofensiv, dar şi în bandă, ca aripă", au scris jurnaliștii de la Hattrick.

500.000 €e cota de transfer a lui Vlad Dragomir, conform transfermark.de

"Sînt foarte fericit și sper că nu voi dezamăgi pe nimeni aici la Arsenal. A fost cea mai bună ofertă și simt că aici este locul meu", a declarat Vlad Dragomir după transferul la Arsenal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
papai
papai  •  01 Decembrie 2015, 19:57

calmati-va fratilor baiatul asta e la echipa a 3-a a lui arsenal in situatia in care tataie wenger are 10 accidentati de la prima si a doua echipa. trebuie sa mai asteptam poate totusi are ceva de fotbalist in el. pe site-ul lui arsenal nu el e prezentat in sectiunea " young guns" sunt altii insa chiar de varsta mai mica decat el. sa mai asteptam si sa speram are doar 15 ani totusi.

814498805337502
Marius Negroiu  •  01 Decembrie 2015, 17:37

domne-ajuta!!!!

814498805337502
Marius Negroiu  •  01 Decembrie 2015, 17:32

vrajeala....sa-i dea drumul Arsene la joc, daca-i valoare!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close