INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGUE 2

Viorel Moldovan a fost demis de la Auxerre după răbufnirea avută vineri

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 12:31

Viorel Moldovan a fost demis astăzi de pe banca celor de la Auxerre, club pe care l-a preluat după EURO 2016.

L'Equipe anunță că șefii francezilor au luat decizia de a-l da afară pe român ca urmare a declarațiilor făcute de acesta în presă. Moldovan a criticat în termeni duri de la echipă vineri, după 0-1 cu Le Havre.

"Trag la galere ca un idiot aici. Sunt furios, m-am săturat, nu mai ascund nimic. Nu eu sunt vinovat, nu eu sunt responsabil de această situație. Au plecat 14 jucători în vară și au fost păstrați unii care azi sunt rezerve și la formația B a lui Auxerre. Vă dați seama ce se întâmplă? Trebuie să ne mișcăm. Dacă nu facem ceva pentru echipă, mai bine ne aruncăm în râul Yonne!" Viorel Moldovan

Președintele Guy Cotret a fost deranjat de reacția românului și a decis să întrerupă colaborarea cu Moldovan. 

După 9 etape, Auxerre este pe locul 19, din 20. Moldovan a obținut doar o victorie și trei egaluri, având cinci înfrângeri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
sherlock
sherlock  •  26 Septembrie 2016, 23:47

Petarda asta de antrenor dă vina pe alţii, dar e evident că habar n-are să antreneze, a mai fost pe la 4 echipe şi nici acolo n-a făcut nimic, aşa că ce tura-vura... Cel mai bine şi-a ascuns submediocritatea ca secund la naţională, sub pulpana lui Tata Puiu, loc călduţ, n-a făcut nimic dar nici responsabilitate n-a avut. Nu ştiu ce-au văzut ăia de la Auxerre la el ?

onduku
onduku  •  26 Septembrie 2016, 14:54
Postat de gintonic pe 26 Septembrie 2016, 14:19

macar are o victorie si 3 remize din 9 jocuri.... sa vedem ce izbuteste urmatorul antrenor cu acest lot de jucatori...si apoi sa tragem concluzii despre Moldo-Gol !... oricum, cu declaratiile acelea, nu il va mai angaja usor vreun alt club francez/strain !

Si daca urmatorul antrenor e la fel de slab, inseamna ca Moldovan are valoare? NU, TATA, cand esti la Auxerre tousi si in 9 etape esti pielea probabil ca te pensionezi. Sau vei fi numit principal la nationala Romaniei!

onduku
onduku  •  26 Septembrie 2016, 14:53

Il vedeti ce bun e? Din gura e tare dar mai greu la antrenorat!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează