INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Vlad Chiricheş, criticat dur de oamenii din fotbalul italian

Vlad Chiricheș, foto: Reuters
Vlad Chiricheș, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 11:35

Dat ca şi transferat de Tottenham la AS Roma pentru 8 milioane de euro, Vlad Chiricheş a primit primele apostrofări din Italia.

Impresarul italian Franco Camozzi nu vede cu ochi buni eventualul transfer al fundaşului român la AS Roma.

"Cu siguranţă venirea lui Chiricheş nu-mi convine. El n-a convins în Anglia. E un fotbalist mult supraevaluat, care la Tottenham n-a făcut nimic. Trebuie găsită o altă soluţie", a spus impresarul pentru presa din Italia.

Vlad Chiricheş n-a fost nici măcar rezervă în meciul din etapa a doua din Premier League, formaţia sa cîştigînd cu 4-0 meciul de pe teren propriu cu Queens Park Rangers.

23 de meciuri în toate competiţiile a bifat Chiricheş în tricoul lui Tottenham

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
galagiee
galagiee  •  26 August 2014, 14:59

Vlad Chiricheş, criticat dur de oamenii din fotbalul italian - si citeaza declaratia unui impresar de fotbalisti ..... tare de tot

goghe
goghe  •  26 August 2014, 14:00
Postat de wwerko80 pe 25 August 2014, 12:47

9/10 meciuri pe care le-a jucat chiriches la tottenham au fost almost impecabile. Nu inteleg de ce atata ura. Culmea, ura vine din partea englezilor si italienilor. Cine mai lipseste, Franta? Daca se transfera in spania sau portugalia, oare ar fii denigrat in halul asta?

probabil ca 9 din 10 meciuri in care a jucat Chiriches la Tottenham nu le-ai vazut. Baiatul a avut un singur meci foarte bun, 2-3 in care a "scapat" cu fata curata - in restul fiind slab, foarte slab sau mediocru. Asa cum a observat cineva mai jos, are lacune tehnice mari - plasament zero sau joc de cap foarte foarte slab pentru PL. Poate ii vine mintea la cap si se apuca sa invete ceva - desi este cam tarziu - si se corecteaza. Este pacat sa ai a doua sansa si sa ii dai cu piciorul.

madskills
madskills  •  26 August 2014, 07:58
Postat de dlq1 pe 25 August 2014, 21:53

Daca sunt prosti si pleaca acolo ce sa le faci!! Sa joace aici pana la sfarsitul carierei si apoi sa joace in America sau in tarile Arabe...Occidentalii ne iau..fotbalistii si ii fac sa nu mai fie buni ca sa nu avem noi fotbal la echipele de club si nici la nationala, sa nu ne putem afirma ! Daca nu ii pot integra in echipele lor de ce ii mai iau de la noi ???

Nu ii pot integra nu din vina lor ci din vina jucatorilor. Au lacune enorme dpdv tactic si fizic si e aproape imposibil sa mai corijezi asta la 25 de ani. Uite-te la singurii jucatori din ultimii 15 ani care au confirmat in afara: Mutu si Chivu. Ambii au plecat de pusti in afara. Unul a crescut la echipe micute din Italia, s-a format acolo iar celalalt la Ajax, care nu mai are nevoie de nicio prezentare ce inseamna pentru un pusti. In rest NIMENI nu a mai reusit pentru ca a fost format in fotbalul asta "dupa ureche" din Romania. Daca ai plecat dupa 23 de ani in afara nu ai nicio sansa sa-ti mai revii. Trist, dar adevarat...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează