INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Vlad Chiricheş dezvăluie cheia succesului în Anglia

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 ianuarie 2014 11:26

Vlad Chiricheş a vorbit pentru site-ul oficial al lui Tottenham despre importanţa mentalităţii de învingător în cariera unui jucător.

"E foarte important să cîştigi, să continui să cîştigi. Asta ajută la încredere. E foarte important să ai o serie de meciuri bune. Dacă eşti puternic la nivel psihic, atunci poţi cîştiga mai uşor meciuri", a spus Vlad Chiricheş pentru site-ul oficial al clubului.

Acesta a vorbit şi despre următorul adversar al echipei sale, Crystal Palace: "E foarte important pentru noi să obţinem o victorie, mai ales într-un derby. Un rezultat pozitiv ne va ajuta să continuăm să urcăm în clasament, să ajungem acolo unde ne dorim să fim".

Tottenham va evolua sîmbătă, de la ora 17:00, împotriva celor de la Crystal Palace, fundaşul român fiind anunţat titular.

9,5 milioane de euro a plătit Tottenham pentru transferul lui Chiricheş de la Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
pardafian
pardafian  •  11 Ianuarie 2014, 04:12

muriti de ciuda muriti .

roadster1988
roadster1988  •  10 Ianuarie 2014, 22:17

asta-i varza la tottenham,are noroc cu fundasii buni ai echipei care-l tin in viata si pe el.

andrei_30
andrei_30  •  10 Ianuarie 2014, 18:46

Cam repede da lectii Chiriches...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează