INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Vlad Chiricheș, lăudat de președintele lui Napoli, De Laurentiis: "În altă parte, e titular incontestabil"

Foto: Gulliver/Getty Images
Foto: Gulliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 13:43

Președintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, e bucuros de ultimele evoluții ale lui Vlad Chiricheș , despre care e convins că oriunde în altă parte ar fi fost titular. 

”Înfrângerea cu Juventus ne-a răpit trei puncte, cea cu Villarreal încă nu ne-a luat nimic, mai avem încă meciul retur. Am întâlnit două echipe puternice, fără a fi cu adevărat dominați.

În plus, văd consternare, în loc să ne bucurăm că așa numita Napoli B a jucat perfect cu Villarreal.

În altă parte, jucători ca Strinic, Chiricheș, Valdifiori, David Lopez, Mertens și Gabbiadini ar fi titulari incontestabili”, a zis De Laurentiis

Vlad Chiricheș a avut o evoluție foarte bună cu Villarreal în Europa League, chiar dacă echipa sa a pierdut cu 1-0. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  21 Februarie 2016, 15:30

Fara discutie ca ar fi titulari incontestabili. De exemplu chiripirichires, poate juca foarte bine si mereu titular la : Atlectico Vaslui, FC Gura Vaii, Inainte Scanteia Baraolt, si daca se mai maturizeaza si prinde experienta, poate juca la doua echipa a pinguinilor din Madagascar :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează