INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Vlad Chiricheş n-a mai ajuns la AS Roma, iar acum a răbufnit: "Nu mi-e bine la Tottenham"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 10:44

Vlad Chiricheş n-a mai ajuns în iarna trecută la AS Roma, deşi italienii îl doreau foarte mult, iar acum recunoaşte că nu îi este bine la Tottehnam.
Aflat în cantonamentul echipei naţionale, Chiricheş se declară dezamăgit de statutul de rezervă la Tottenham: "Normal că nu mi-e bine că nu joc la club".

Fundaşul în vîrstă de 25 de ani n-a mai jucat pentru formaţia sa în campionat de pe 28 decembrie 2014, cînd Tottenham şi Manchester United terminau la egalitate, 0-0, iar Chiricheş era integralist ca fundaş dreapta.

6 meciuri în Premier League a jucat Chiricheş în acest sezon pentru Tottenham

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
spivak
spivak  •  25 Martie 2015, 11:56

Ultima mare ţeapă a lui Geovane înainte de pârnaie.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  24 Martie 2015, 15:39

La valoarea lui...”viitura concordia” il astepata :)))))))))))))))))

adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  24 Martie 2015, 13:36

Concurenta, baiete, concurenta, bat-o vina! In loc sa pui capul in pamant si sa muncesti, te plangi. Pai de ce sa te mai bage antrenorul, daca atunci cand o face o comiti de fiecare data? Ia pune-te in locul lui! Sau ai crezut ca la Tottenham e ca la stana de unde ai venit? Ca vei fi titular?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează