INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ANGLIEI

Vlad Chiricheş şi Florin Gardoş au părăsit Cupa Angliei » Costel Pantilimon mai are o şansă

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 24 ianuarie 2015 19:13

Astăzi s-au desfăşurat şaisprezecimile de finală ale Cupei Angliei, unde România a avut trei reprezentanţi, Vlad Chiricheş, Florin Gardoş şi Costel Pantilimon.

Tottenham, cu Vlad Chiricheş pe post de fundaş dreapta, integralist, n-a reuşit să se impună pe teren propriu în faţa lui Leicester, fiind învinsă cu 1-2, deşi a condus cu 1-0 încă din prima repriză. Oaspeţii au revenit, iar în ultimele 10 minute au întors rezultatul şi s-au calificat mai departe în Cupă.

Apărarea lui Southampton, condusă de Florin Gardoş, a avut multe fisuri în partida pierdută contra lui Crystal Palace, scor 2-3, iar formaţia fundaşului a fost eliminată din Cupa Angliei. Gardoş a fost schimbat la pauză cu Targett.

Celălalt român care joacă în Anglia, portarul Costel Pantilimon, a fost doar rezervă în meciul dintre Sunderland şi Fulham, scor 0-0, rezultat care face ca partida să se rejoace. Buturile formaţiei sale au fost apărate de Mannone.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 18:29

leicester, palace... megaechipe, nu au cum sa le faca fata cei 2 fotbalisti din topic. )

justi
justi  •  24 Ianuarie 2015, 23:04

sa vina la fcstbp , sa luam impreuna cupa ligii , sa ii laude ioanitoaie si sa scape de statutul de circari din UK.Chiar Chiri unde va mai pleca maine ?

apokalyps.
apokalyps.  •  24 Ianuarie 2015, 20:55

Pe Gardos l-a schimbat la pauza,probabil a fost praf.Au luat 3 goluri in cateva minute.Si alea de la Chamakh si Yaya Sanogo:))))))astia si-au dublat golurile carierei

Vezi toate comentariile (5)
Comentează