INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO LA CORUNA

Veste extraordinară primită de Florin Andone » Chiar Arsene Wenger îl ajută pe atacantul român

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 12:37

Florin Andone ar putea scăpa de un concurent pe post, după ce presa engleză anunță că Arsenal s-a înțeles cu Deportivo la Coruna pentru transferul lui Lucas Perez .

Deși se vorbea inițial de un transfer al atacantului de 27 de ani la Everton, "tunarii" au venit cu o ofertă de ultim moment, în valoare de 20 de milioane de euro, cu care speră să obțină semnătura spaniolului. Conform Mirror, Lucas este în negocieri avansate cu Arsenal.

Zvonurile sunt confirmate și de jurnaliștii spanioli de la Marca. Aceștia informează că cele două cluburi s-au înțeles, iar transferul va fi oficializat în zilele următoare.

Florin Andone (23 de ani) s-a transferat în această vară de la Cordoba la Deportivo la Coruna, pentru suma de 4 milioane de euro.

17 goluri a marcat Perez pentru Deportivo, în sezonul trecut

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
sadiku
sadiku  •  25 August 2016, 17:19
Postat de baruch pe 25 August 2016, 17:11

adica ati inteles bine, da? wenger NU-L doreste pe andone, il vrea pe unul din echipa de la el :))) ***

tu ce ai inteles din aticolul asta ???

baruch
baruch  •  25 August 2016, 17:11

adica ati inteles bine, da? wenger NU-L doreste pe andone, il vrea pe unul din echipa de la el :))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadiku
sadiku  •  25 August 2016, 17:03
Postat de bdgeorge pe 25 August 2016, 16:48

si crede Wenger ca asta e "starul"pe care il asteapta fani lui Arsenal? unul care a dat 17 goluri in Spania? Pai daca asta "valoreaza" 20 mil are voie si ciobanul sa ceara 10 mil pe Stanciu nu?!!!

in sezonul 2015 -2016 Lucas Perez a jucat 37 de meciuri si a dat 18 goluri ...eu cred ca tu nu ai citit bine articolul :))))) ..ai crezut ca este vorba de Andone :)))))))))))))))))))))))) .... daca il duci pe nicusor in spania ..cred ca nici nu joaca ..dar sa mai vorbim de goluri :))))))))))))))))))))))) ...il gasesti mancand capsuni

Vezi toate comentariile (5)
Comentează