INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

ZDROBIT în derby! Reghecampf mai are doar șanse teoretice la titlu » Derby cu 8 goluri marcate în Emirate

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 18:18

Al-Wahda, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut categoric derby-ul din Emiratele Arabe Unite, scor 2-6, contra lui Al-Ain.

Prima repriză a fost dominată de la un capăt la celălalt de Al-Ain, care a și fructificat superioritatea în minutele 32, prin Berg, respectiv 41, prin Caio. Reghecampf a mutat inspirat în partea secundă, introducându-l pe Balasz
Dzsudzsak, jucător aflat în dizgrația conducerii. Maghiarul a marcat o "dublă" la doar 6 minute de la intrarea pe teren.

Finalul a fost unul dezastrous. Berg, Abdulrahman și El Shahat, cu o dublă, au dus tabela la un neverosimil 6-2. Nervii jucătorilor lui Reghecampf au cedat pe final, Al Akberi și Al Sharfee fiind eliminați.

Al-Wahda mai are doar șanse teoretice la titlul din Emiratele Arabe Unite. Rivala de astăzi are 4 puncte avans, cu 4 etape înainte de finalul sezonului.

Al Ain - Al Wahda 6-2
Au marcat: M. Berg '32, Caio 41, Berg '73, Abdulrahman'76, El Shahat 81, 90+2 / Dzsudazsak  68, 71

liveTEXT AICI

 Echipele de start

Al-Ain: Eisa - Shiotani, Salem, Ahmed, Abdulrahman - El Shahat, Abdulrahman, Barman - Caio, Berg, Abdulrahman
Antrenor: Zoran Mamic

Al-Wahda: Mohamed - Rim, Al Sharjee, Aldaheri, Ebraheim Aldanhani - Al Shehhi, Al Ghafri, Abdolbasit - Matar, Batna - Taglibague
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Formația lui Laurențiu Reghecampf ocupă poziția secundă în Emirate, la un punct în spatele adversarei de astăzi. În cazul unei înfrângeri șansele la titlu rămân pur teoretice, rămânând doar 3 etape de disputat din actualul sezon.

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
raj.kapoor
raj.kapoor  •  02 Martie 2018, 10:49
Postat de fc_mioritza pe 02 Martie 2018, 07:47

Il vrei inapoi la mizeria FC FCSB? S-ar integra perfect in peisaj!

Regheblat este "asul din mânecă"( !!! ) al interlopului agramat, ]n cazul ]n care bâlbâilă-crăcănel ratează campionatul anul acesta.

fc_mioritza
fc_mioritza  •  02 Martie 2018, 07:47

Il vrei inapoi la mizeria FC FCSB? S-ar integra perfect in peisaj!

831959706877275
Cristian Baltaru  •  01 Martie 2018, 22:20

Ce înțelegeți voi,cei care lucrați la hârtia de împachetat pește numită gsp.ro din ceea ce ați scris în acest articol? Iată cele două mostre de amatorism gesepist:,,Al-Wahda mai are doar șanse teoretice la titlul din Emiratele Arabe Unite. Rivala de astăzi are 4 puncte avans, cu 4 etape înainte de finalul sezonului''.,,Formația lui Laurențiu Reghecampf ocupă poziția secundă în Emirate, la un punct în spatele adversarei de astăzi. În cazul unei înfrângeri șansele la titlu rămân pur teoretice, rămânând doar 3 etape de disputat din actualul sezon''. Nu cumva după disputarea meciului în care Al-Ain s-a distanțat la 4 puncte mai sunt 3 etape de jucat și nu 4 cum ați scris voi,iar înaintea disputării partidei erau 4 meciuri,nu 3 cum ați scris voi?Corectați-vă articolul,că vă faceți de râs(de fapt vă faceți de râs mereu).

Vezi toate comentariile (6)
Comentează