INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CATANIA

Zenga: "Este clar că Nicolae Dică va pleca de la Catania"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2009 00:00

Walter Zenga, antrenorul Cataniei, spune că nu ştie nimic despre posibilul transfer al lui Nicolae Dică în Grecia, dar că plecarea acestuia din Italia este inevitabilă.

"Nu ştiu nimic despre plecarea lui Dică în Grecia. Totuşi, este clar că Nicolae Dică va pleca de la Catania. El deja vorbeşte cu preşedintele clubului despre transferul său. Eu nu intru în discuţiile dintre el şi preşedinte", a spus Walter Zenga la sportro.

Acesta a vorbit şi despre numirea lui Răzvan Lucescu la conducerea naţionalei României: "L-am felicitat pe Răzvan, pentru că a ajuns la un nivel mare. Noi sîntem foarte buni prieteni. În fotbal se spune că portarii nu pot fi antrenori, dar noi doi am demonstrat că nu este adevărat"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  30 Aprilie 2009, 22:18

mari echipe ati mai antrenat voi pana acum in europa.sunteti buni ce i drept da nu chiar asa cum credeti.cat despre muc cel mic am o singura intrebare.crede cineva ca se va impune in fata unui mutu arogant si a unui chivu pe care l doare in pix de nationala?

 •  30 Aprilie 2009, 21:42

vino la steaua te rugam!!!!!

schukaryn
schukaryn  •  30 Aprilie 2009, 21:18

Felicitari pentru ceea ce faceti pt fotbal si educatia pe care aveti!!! Si cat despre Dica nu stiu ce sa mai zic...nu inteleg de ce la Steaua juk bine si acum cand a ajuns unde a vrut nu face fata ...este tipicul fotbalistului roman In campionat joaca foarte bine si cand se transfera la o echipa dintr un campionat strait uita tot fotbalul pe care il stiau..e posibil sa fie si din cauza antrenamentelor mai barbatesti din campionatele straine si jocul mai dur si mai barbatesc!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează