INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL

Zi decisivă pentru Gâlcă » Antrenorul poate fi demis de la Espanyol în următoarele ore

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 14:51

După ce a luat 11 goluri de la Real Madrid și Real Sociedad, conducerea lui Espanyol este decisă să renunțe la serviciile lui Costel Gâlcă.

Catalanii de la Mundo Deportivo anunță că Gâlcă va fi demis astăzi de la Espanyol, ca urmare a rezultatelor extrem de proaste.

 

9 meciuri
consecutive fără victorie are Espanyol, în toate competițiile

Conducerea clubului s-a reunit azi cu Gâlcă și cu căpitanii echipei pentru a discuta despre situația actuală.

Pentru a-i luat locul, favorit este Joaquin Caparros, cel care de-a lungul timpului a antrenat la echipe precum Villareal, Sevilla, Bilbao sau Granada.

Dacă nu îl conving pe Caparros, șefii catalanilor vor recurge la antrenorul echipei secunde, Lluis Planaguma.

"Totul e posibil, se poate întîmpla orice. Dar cred că pot duce echipa mai departe, depășind acest moment. Doar împreună cu fanii putem întoarce situația. Cu ajutorul lor vom reuși, cred asta. Ne lipsesc piese importante, precum Caicedo, dar trebuie să fim mai uniți ca niciodată pentru că se poate!" Costel Gâlcă, după Espanyol - Real Sociedad 0-5

Costel Gâlcă a fost numit antrenor la Espanyol pe 14 decembrie. A strîns 11 meciuri. Le-a cîștigat pe primele două (2-1 cu Levante și 1-0 cu Las Palmas), a remizat de două ori (0-0 cu Barcelona și 2-2 cu Villarreal), iar în celelalte 7 a pierdut.

După 23 de etape, Espanyol are 22 de puncte și se află pe locul 17, primul deasupra locurilor retrogradabile. Catalanii au un punct în plus față de Las Palmas, echipa de pe locul 18.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1745flo
1745flo  •  09 Februarie 2016, 15:33

La ce rezultate catastrofale a obtinut, n-are cum sa nu fie demis!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează