FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:30, DOLCE, DIGI, LOOK, GSP

REMONTADA în play-off?! Reghecampf, sfidător la prima conferință de presă: "Nu contează ce vor fanii! Totul e bine, în 2017 nu am pierdut niciun meci! Opriți-vă odată"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 11:18

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, despre lupta pentru titlu și despre problemele de la echipă.

...despre CFR Cluj: "Meciul cu CFR va fi unul greu, ca toate din play-off. Cred că toți antrenorii vor juca la rezultat. Acest play-off se va juca până la final. Pentru meciul cu CFR nu avem probleme de lot. Sper ca jucătorii să fie motivați și să câștigăm cele 3 puncte. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Dacă vom învinge CFR, atmosfera va fi mai bună", a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

...despre play-off și titlu: "Pentru noi începe o etapă nouă, o etapă în care trebuie să arătăm mult mai bine. Trebuie să gestionăm fiecare meci mult mai bine. Important este rezultatul și nu ce se așteaptă fanii și oamenii care urmăresc fotbal. Obiectivul principal este câștigarea campionatului. Trebuie să facem tot pentru asta.

În 2017 nu am pierdut niciun meci. Nu am de ce să mă gândesc la demisie. Am pierdut multe puncte din cauza arbitrajului. Ce perioadă grea? Din ce punct de vedere? Eu nu am nicio perioadă grea. Opriți-vă cu asta. Da, tensionată. Dar așa e mereu. Pentru noi este important obiectivul. Aici mereu e presiune. 

Putem fi campioni. Orice e posibil. Așa cum Astra a câștigat 8 meciuri la rând, și noi putem câștiga. Oricine poate face asta. Să nu ne grăbim. Patronul a zis că vom fi campioni pentru a motiva jucătorii. Dar să nu ne grăbim".

...despre lot și scandalurile de la echipă: "Opriți-vă odată! Nu mai vorbiți despre de ce nu joacă Boldrin, de ce bate Alibec cornere sau ceva așa. Eu decid tot. Eu vorbesc mereu cu Becali.

Este foarte simplu. Steaua e Steaua și pentru jucători nu e la fel ca la echipele de la care vin. Nu mai încercați să creați o atmosferă proastă. Nu există așa ceva. Nici la nivelul echipei și nici la nivelul conducerii.

Unii zic că lotul Stelei este foarte valoros. Dar să se spună că și antrenorul este foarte valoros. Să ne uităm la rezultate.

Sunt momente în care jucătorii nu se ridică la nivelul lor. Poate din cauza stresului sau a anumitor faze ratate ușor. Jucătorii nu sunt roboți și pot greși".

  • Steaua va juca duminică împotriva celor de la CFR Cluj. Partida va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
1505476333079477
Xenopol Alexandru  •  12 Martie 2017, 13:08

Reghe are razboiul lui misterios si neinteles,nu mai inseamna nimic nici ca antrenor nici ca orator. Un pic de rusine si bun simt nu i-ar strica.

danut1971
danut1971  •  11 Martie 2017, 19:16

zi sa mori tu reghemblat! nu a sters dinamo cu voi praful in cupa de v-a scos fotbalul din cap?ha ha ha

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Martie 2017, 18:18

El zice că a pierdut puncte din cauza.....arbitrajului ???!!!! Trebuia întrebat acolo dacă a câștigat și....meciuri cu arbitrajul si să-i fi dat cineva exemplele la obiect !!! Ce arogant nes imtit ....

Vezi toate comentariile (51)
Comentează