Iubita lui a strigat numele altui bărbat în timp ce făceau sex. Ce a urmat este cu adevărat înfiorător!

Articol de GSP joi, 10 august 10:12

Fidel Lopez, un cetăţean în vârstă de 26 de ani din Miami ( Florida) a pledat vinovat în fața judecătorilor în timpul procesului în care era acuzat de moartea iubitei sale. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a omorât-o pe Maria Nemeth, o femeie în vârstă de 31 de ani, în cel mai oribil mod.



Totul s-a întâmplat în anul 2015, în timpul unei partide de sex care a avut loc în apartamentul lor din Miami, atunci când iubita sa, aflată în extaz, a strigat numele unui alt bărbat, mai exact al fostului ei soț. Furios, Fidel a spintecat-o pe Maria apoi i-a mutilat corpul, totul din cauza geloziei excesive.

Fidel Lopez a pledat vinovat pentru crimă, pentru a evita pedeapsa cu moartea. El a declarat că a fost "într-adevăr, foarte nebun" și că s-a transformat într-un "monstru" după ce iubita lui a strigat de două ori numele ei în timpul actului sexual. Criminalul a mai adăugat că a avut un acces de furie, că s-a îmbătat cu tequila, a spart o ușă de sticlă glisantă, a făcut găuri în perete și a rupt o ușă de dulap de pe balamale.

Potrivit unui raport al poliției, el s-a întors la Maria, care se afla inconștientă pe podea și a început să folosească diverse obiecte, cum ar fi sticle de bere și propriile sale mâini, pentru o lovi. În cele din urmă, i-a rupt cu mâinile o parte din intestinele femeii...

 Iubita lui a strigat numele altui bărbat în timp ce făceau sex. Ce a urmat este cu adevărat înfiorător!