Milionar în lire sterline la doar 14 ani!

Harvey Millington (Harvey Millington)

Articol de GSP luni, 05 iunie 09:55

Copii pot fi genii de multe ori și uneori sunt în stare să depășească gândirea adulților. Harvey Millington este unul dintre exemplele de copii care a uimit întreaga lume. Acesta a strâns 2 milioane de lire sterline și a devenit cel mai tânăr antreprenor din lume!



Totul a început în 2015, când Harvey a avut ideea de a produce autocolante care să le amintească şoferilor când le expiră asigurarea la maşină. Tatăl său, Howard Millington, i-a dat 2.000 de lire şi l-a ajutat să pornească businessul, iar acesta a explodat pur şi simplu. "A vândut şi 1.000 de autocolante într-o zi!", a declarat tatăl adolescentului, explicând că nimeni nu se aştept ca afacerea să aibă un astfel de succes.

O parte din banii câştigaţi au fost investiţi într-un teren de 12.000 de metri pătraţi, aflat în Somerset ( Marea Britanie), pe care a plătit 40.000 de lire sterline. După un an, un grup de investitori a vrut terenul lui Harvey Millington, oferindu-i 2 milioane de lire sterline! "Când au spus că vor plăti 2 milioane de lire sterline mi-am dat seama că nu am cum să refuz oferta", a spus Harvey , care a devenit astfel milionar în lire sterline la doar 14 ani!

Totuşi, visul băiatului este de a fi polițist, dar este decis să dezvolte în continuare afacerea cu autocolante.