Mirele s-a râzgândit chiar în ziua nunții. Ce a făcut mireasa a emoționat o lume întreagă!

Articol de GSP luni, 09 octombrie 10:05

Sarah Cummings, o femeie din SUA a suferit cea mai grea lovitură din viaţa sa. Nunta ei, pe care a aşteptat-o atât de mult, a fost anulată cu câteva ore înainte să înceapă, pentru că mirele s-a răzgândit.



Totul era plătit pentru petrecere, care trebuia să aibă loc la hotelul de lux " Ritz Charles". Sarah își organizase nunta până în cel mai mic detaliu, pentru ca totul să fie de neuitat pentru ea, viitorul soţ şi cei 170 de invitaţi. Pentru întreaga petrecere, tânăra a plătit 30.000 de dolari. Evenimentul urma să aibă loc pe 15 iulie anul acesta, în Indiana, SUA.

Reacția miresei după ce s-a anulat nunta, a emoționat întrega lume. Aceasta a decis ca ca toată mâncarea şi băutura care a fost pregătită şi plătită, să fie donată oamenilor care locuiesc în centre de ajutoare. "Pentru mine a fost devastator, mai ales atunci când a trebuit să sun fiecare invitat în parte să îi spun că totul s-a anulat", a declarat Sarah, care a plecat singură în luna de miere, în Republica Dominicană, pentru a se liniști după un moment atât de greu.