Mourinho are o fană neașteptată: această femeie și-a făcut publică dragostea pentru el

Vivien Bodycote (Vivien Bodycote)   Galerie foto (7)

Articol de GSP vineri, 07 iulie 08:02

Vivien Bodycote, o femeie de 59 de ani, din Hinckley (Leicestershire) a declarat, în mod public, că îl iubeşte la nebunie pe antrenorul José Mourinho. Femeia are multe tatuaje în care apar diverse mesaje de dragoste, chipul antrenorului sau numele lui " The Special One". Costul total al tatuajelor cu antrenorul portughez pe corpul lui Viv este de aproximativ 800 de lire sterline. "Prețul tatuajelor mele a variat, am făcut câteva mai mici care au costat aproximativ 60 de lire sterline, dar cel mai recent a fost de 250 de lire sterline", a declarat englezoiaca.



Aceasta a adăugat că şi-a făcut aceste tatuaje, pentru a-şi dedica întreg corp lui José, antrenorul lui Manchester United. "Nu mă duc de prea multe ori în oraş fără să mă întorc cu încă un tatuaj despre el. Vreau să ajung la 20 de tatuaje numai cu el! Nu există o zi în care nu mă uit la pozele lui José, sunt dependentă de José Mourinho! Dacă va renunța într-o la Manchester United și va decide să meargă și să antreneze o echipă dintr-o altă țară, evident că voi spune la revedere echipelor britanice și voi ţine cu cea a lui José!", a spus Vivien.

Soţul ei, Tony, în vârstă de 76 de ani, este de acord cu pasiunea ei pentru tehnicianul portughez, dacă acest lucru o face fericită. "Orice ar face ea, poate continua cu asta şi nu mă deranjează să plătesc tatuajele. Au costat foarte mult, dar nu știu cât de exact", a spus Tony.

Femeia a mai afirmat că a început să urmărească cu interes fotbalul, abia în anii '90, alături de tatăl ei.

 Această femeie a făcut publică dragostea pentru José Mourinho!