O femeie a descoperit 24.544.780 de dolari australieni în contul său

Articol de GSP marti, 07 noiembrie 10:21

Cine a crezut că banca nu poate face greşeli în favoarea clienţilor s-a înşelat. O bancă din Australia a virat, din greşeală, 24.544.780 de dolari australieni în contul unei avocate în vârstă de 26 de ani. Femeia a făcut un împrumut şi a primit extrasul pentru rata primei luni, însă în locul sumei, funcţionarii de la bancă au trecut data.



"Am rămas stupefiată când am văzut ce sumă era în contul meu, însă acest lucru nu m-a făcut să râd", a declarat tânăra, care a împărtăşit povestea cu prietenii ei de pe reţelele de socializare, făcând o fotografie extrasului de cont online.

"Când banca îţi rambursează nişte bani şi îţi dă şi un plus de 24,5 milioane de dolari. Oare trebuie să fug din ţară?", a scris tânăra în dreptul fotografiei.

Bineînţeles că tânăra nu s-a atins de bani, chiar dacă tentaţia a fost mare. "În mod evident nu am cheltuit niciun ban, pentru că ar fi fost ilegal şi, practic, acei bani nu îmi aparţineau", a spus femeia de 26 de ani.

Într-un final, suma i-a fost retrasă din cont, iar pentru a o recompensa pentru onestitatea de care a dat dovadă, banca a scutit-o de la plata primei rate a creditului pe care îl avea.

 O femeie a descoperit 24.544.780 de dolari australieni în contul său