O femeie a făcut smoothie din propria placentă și i l-a dat soțului și unui copil să bea

Articol de GSP luni, 02 aprilie 09:43

O mamă a patru copii a transformat placenta ei într-un smoothie și i l-a dat soțului și fiului lor de trei ani să îl bea, susținând că este foarte bun pentru sănătate.



Jay Woodall, de 33 de ani, a visat mereu să facă acest lucru din placenta ei, dar abia acum a reuşit. Logan 9 ani, Demitrius 6 ani, Raul 3 ani și Storm nouă luni, sunt cei patru copii ai lui Jay, în timp ce soţul este Jon, 34 ani.

Când a născut ultimii doi copii, femeia a găsit o soluție. A plătit 42 de dolari pentru ca placenta să fie deshidratată, apoi transformată în pastile, procedeu care a costat încă 210 dolari.

Jay Woodall a amestecat placenta cu fructe de pădure şi apă de nucă de cocos. "Unii oameni cred că este un pic cam greţos, nu prea apetisant. Sunt însă şi câțiva oameni care sunt interesați și pun întrebări despre asta, care ascultă ceea ce spun și fac și ei acelaşi lucru. Ştiţi cum este, sunt oamenii care le este greaţă şi alţii care sunt interesați. Nu-mi pasă ce zice lumea, au dreptul la o opinie, însă este trupul meu", a declarat Jay Woodall.

Chiar dacă pare o nebunie, femeia ar mai repeta această experiență.

O femeie a făcut smoothie din propria placentă și i l-a dat soțului și unui copil să îl bea
Jay Woodall