ORASELUL LENES  »  ORASELUL LENES  »  CONCURS

Peste 1.000 de premii cu DVD Orăşelul Leneş

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

Cartea Secretelor îţi poate dezvălui drumul spre unul dintre cele peste 1000 de premii ale concursului. Completează talonul de joc cu datele personale şi seriile de pe cel puţin 5 dintre cele 8 DVD-uri ale seriei!

Păstrează fiecare card cu mesaje secrete. Împerechează cîte două carduri astfel încît să descoperi cele 4 mesaje secrete ale lui Sportacus, apoi scrie mesajele în spaţiile speciale.

Regulamentul concursului
“Cistiga o excursie acasa la Mos Craciun!”
Organizatorul concursului
Organizatorul este S.C. Convergent Media SA, societate ce editează cotidianul Gazeta Sporturilor, cu sediul social în municipiul Bucureşti, strada Dionisie Lupu nr. 64-66, clădirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului al Municipiului Bucureşti sub numărul J40/2690/1995, cod de identificare fiscală RO 7447520.
Si
Partenerul SC Carrefour Romania SA, societate de detine lantul de magazine Carrefour, cu sediul in Bd. Timisoara nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Bucuresti sub numarul J40/7766/2007, cod de identificare fiscala RO 11588780
Durata concursului
Concursul se desfăşoară în perioada 14 septembrie – 22 noiembrie  2010.

Cum se participă
Concurs cu serii hologramă. Nu pierde Gazeta Sporturilor cu DVD Orăşelul Leneş în fiecare zi de marţi, în perioada 14 septembrie - 2 noiembrie 2010 (8 DVD-uri)
Pastrează “Cartea Secretelor”, pe care o primeşti impreuna cu DVD nr 1, din data de 14 septembrie 2010.
Completeaza datele personale de pe TALONUL DE CONCURS din Cartea Secretelor si urmareste seria de DVD-uri Oraselul Lenes din Gazeta Sporturilor
Vol 1 - 14 septembrie
Vol 2 - 21 septembrie
Vol 3 - 28 septembrie
Vol 4 - 5 octombrie
Vol 5 - 12 octombrie
Vol 6 - 19 octombrie
Vol 7 – 26 octombrie
Vol 8 - 2 noiembrie
Completeaza pe talonul de joc cele 8 serii unice de pe hologramele DVD-urilor personale achizitionate in perioada 14 septembrie – 2 noiembrie 2010. Obligatoriu, seriile trecute pe talon trebuie sa corespunda intervalului alocat fiecarui volum. Trimite-ne talonul după ce ai completat datele personale si minim 7 dintre cele 8 serii de DVD-uri si intri in tragrea la sorti pentru cele 1008 premii.

Mecanism de joc
Completeaza setul de serii unice pe talonul de joc cu minim 7 serii de pe cele 8 DVD-uri! Păstreaza pentru copilul tău Cartea Secretelor pe care o primesti cu DVD Oraselul Lenes nr. 1 din 14 septembrie 2010. Talonul de concurs se afla in cartea secretelor.
- Completeaza talonul de concurs cu datele personale
- Urmareste seria de 8 DVD-uri Oraselul Lenes in periada 14 septembrie – 2 noiembrie 2010.
- Completeaza in fiecare saptamina pe talonul de joc seria DVD-ului personal astfel: in spatiul rezervat pe talon pentru ”serie DVD 1” trebuie sa completezi seria unica de pe holograma DVD-ului nr.1, care apare cu Gazeta Sporturilor pe data de 14 septembrie; in spatiul rezervat pe talon pentru ”serie DVD 2” trebuie sa completezi seria unica de hologramape DVD-ului. 2, care apare cu Gazeta Sporturilor pe data de 21 septembrie... Se procedeaza la fel pentru fiecare DVD in parte, seria unica de pe holograma urmind sa fie trecuta pe talon in spatiul rezervat acestuia. (pentru a intra in concurs trebuie completate pe talon minim 7 dintre cele 8 serii de DVD-uri)
Trimite talonul de concurs completat pentru extragerea finala! Talonul completat cu datele personale si seriile a minim 7 DVD-uri personale trebuie trimis pe adresa CP 31 OP 33 Bucuresti, cod 013701. Data limita pentru expedierea talonului este 10 noiembrie 2010.

Cum se acordă premiile

Extragerea celor 1008 cistigatori. Plicurile cu taloane sosite pe adresa redactiei vor intra in tragerea la sorti din data de 17 noiembrie 2010. Extragerea cistigatorilor se va face in prezenta reprezentatului organizatorului si a unui notar public. Vor fi declarate cistigatorare plicurile cu taloanele extrase pe care au fost completate datele personale iar cele 7 sau 8 serii de pe hologramele DVD-urilor Oraselul Lenes sint corecte (seriile completate de participanti apartin intervalului de serii aferent fiecarui DVD).
Lista cistigatorilor va fi publicata pe www.gsp.ro, in sectiunea Oraselul Lenes, pe data de 22 noiembrie 2010.
Premii
* Excursie in Laponia, acasa la Mos Craciun
** 300 x Pachet Oraselul Lenes
*** 650 x cupon de cumparaturi Carrefour (valoare 100 lei)
5 x microfon Stephanie
1 x costum Sportacus
1 x costum Stephanie
30 x minge Sportacus/Stephanie
20 x minipapusele Sportacus/Stephanie
* Excursia in Laponia (regiunea din Finlanda) este valabila pentru maximum 4 persoane (doi adulti si doi copii cu virsta intre 4 si 12 ani neimpliniti) in perioada 16-19 decembrie 2010, si include – transport cu avionul (dus-intors); transport de la aeroport la hotel si retur; cazare in casuta tip B (3 stele) cu demipensiune pentru 3 nopti (4 zile); excursie la casa lui Mos Craciun.
** Pachetul cuprinde Carte Oraselul Lenes, Jucarie Oraselul Lenes, video CD cu cintecele Oraselul Lenes
*** Cupoanele de cumparaturi Carrefour sint valabile doua luni de la data desemnarii cistigatorilor si sint valabile exclusiv in hipermarketurile Carrefour

Valoarea totală a premiilor este de aproximativ  80.500 lei

Premiile vor fi acordate de catre parti, dupa cum urmeaza:
1.Organizatorul – Gazeta Sporturilor  isi asuma responsabilitatea, acorda si plateste premiile reprezentind: excursie in Laponia la Mos Craciun, costume Sportacus si Stephanie, mingi Oraselul Lenes, minipapusi Sportacus/Stephanie, microfoane Oraselul Lenes, Pachet Oraselul Lenes.
2.Partenerul Carrefour isi asuma responsabilitatea, acorda si plateste premiile constind in cupoane de de cumparaturi Carrefour cu valoarea de 100 lei.

Intrarea în posesia premiului
- Cistigatorii cupoanelor de cumparaturi Carrefour de 100 de lei vor primi cupoanele (valabile doua luni de la data cistigului) prin posta pe adresele de pe taloanele de concurs sau, in cazul cistigatorilor din Bucuresti, vor ridica premiul de la sediul organizatorului.
- Cistigatorii premiilor constind in obiecte vor primi premiile prin posta pe adresele din taloanele de concurs sau, in cazul cistigatorilor din Bucuresti, vor ridica premiul de la sediul organizatorului. Premiile vor fi expediate o singura data pe cheltuiala organizatorului, urmind ca, in cazul in care premiile nu sint ridicate si se intorc pe adresa organizatorului, acestea sa fie expediate inca o data, de data aceasta pe cheltuiala cistigatorului. Premiile vor fi expediate in maximum 60 de zile lucratoare de la data intrunirii tuturor conditiilor de acordare a premiului specificate in acest regulament.
- Cistigatorul premiului reprezentind excursie in Laponia, acasa la Mos Craciun, va fi contactat telefonic pe data de 22 noiembrie 2010. Cistigatorul trebuie sa se prezinte pina pe data de 30 noiembrie la sediul Organizatorului - Gazeta Sporturilor (str. Dionisie Lupu, nr. 64-66, cladirea Astoria Center, et. 2, marketing, sector 1, Bucuresti), sa prezinte actul de identitate, sa prezinte hologramele originele ale caror serii le-a trecut pe talonul de joc si sa semneze un proces verbal de acceptare a premiului cu organizatorul concursului in care vor fi trecute datele persoanelor ce in vor insoti in excursie.
Cistigatorul se obliga se puna la dispozitia organizatorului, pina pe data de 30 noiembrie, copii de BI/CI, certificate de nastere pentru toate cele 4 persoane (2 adulti si doi copii) ce urmeaza sa plece in excursie.
In cazul in care cistigatorul nu se prezinta la termen, nu prezinta hologramele originale ale caror serii le-a trecut pe talon, nu prezinta copiide BI/CI, certificate de nastere pentru toate cele 4 persoane ce urmeaza sa plece in excursie si nu semneaza procesul verbal cu organizatorul, premiul nu va fi acordat, urmind sa fie facuta o noua extragere si desemnat un alt cistigator.
Organizatorul concursului – Gazeta Sporturilor – va pune la dispozitia cistigatorului in timp util documentele necesare excursiei pe baza de proces verbal.
Titularul cistigului si insotitorii acestuia sint unici raspunzatori pentru procurarea documentelor personale necesare excursiei (acte de identitate, pasaport, etc), si valabilitatea acestora conform legii.
Organizatorul concursului nu isi asuma responasbilitatea in cazul in care cistigatorul si cei 3 insotitori nu utilizeaza premiul din motive ce nu tin de obligatiile asumate de organizator in prezentul regulament.
Titularul premiului si cei 3 insotitori sint unici raspunzatori de actiunile lor pe durata excursiei.
Titularul premiului nu poate instraina cistigul catre alta persoana.

Premiile concursului se vor acorda exclusiv pe baza unui act de identitate (original/copie) dupa ce cistigatorul face dovada ca detine hologramele (original/copie serie holograma).

Intrarea în posesia premiilor revendicate se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, în caz contrar organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida premiul.

Nu se acorda c/v premiilor in bani.   

Confidentialitatea datelor si drepturile de imagine
Organizatorul si Partenerii garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prin inregistrarea notificarii avind ca scop reclama, marketing si publicitate in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numarul 5066 (organizatorul), 5183 (partener Carrefour). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, CNP, adresa e-mail, cont bancar). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acordul expres ca numele, prenumele si imaginea (fotografia) acestora sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator  si de catre parteneri in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Informatiile furnizate de catre participantii-cistigatori vor fi folosite de catre organizator si partener pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate de organizatorii concursului. Refuzul cistigatorilor de a furniza datele personale si talonul cistigator pentru validarea si acordarea cistigurilor determina neacordarea cistigurilor.
Organizatorul si partenerul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea loteriei publicitare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC CONVERGENT MEDIA SA: Str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Departamentul Marketing sau la SC Carrefour România SA, cu sediul in Bd. Timisoara nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul si partenerul sint obligati sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.
Dreptul de acces la date  - Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului sau partenerului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea Daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.
Dreptul de interventie asupra datelor - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.
Dreptul de opozitie - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala,  credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, Daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.
Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.
Impozitul pe venitul obtinut
Organizatorul si partenerul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din cistig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. In cazul cistigurilor in bunuri, valorile sunt nete (adica din valoarea bruta a cistigului, partenerii retin cistigatorului impozitul aferent), bunul in posesia caruia intra reprezentind cistigul dupa impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Cistigatorii premiilor in bunuri sint beneficiarii cistigului plus impozitul aferent. Impozitul va fi achitat de catre organizator sau de catre partener, dupa caz. Nu se va plati echivalentul in bani pentru cistigurile in bunuri sau excursii si nici nu se vor achizitiona alte produse decit cele stabilite de prezentul regulament.

Dreptul de participare
La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania. Prin participarea la concurs participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.
Angajatii S.C. Convergent Media SA, ai SC Carrefour Romania SA si rudele de gradul I ale acestora, implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.
In cazul in care cistigatorul nu detine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a implinit virsta de 14 ani), acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului, dar numai cu acordul scris si pe baza datelor de identitate ale parintilor sau ale tutorelui legal.

Forta majora
Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.
Loteria publicitara va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.



Alte prevederi
Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea promotiei, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul www.gsp.ro in sectiunea Oraselul Lenes.
Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.gsp.ro sectiunea Oraselul Lenes si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.
Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate de Organizator vor fi facute la adresa organizatorului, S.C. Convergent Media SA, din municipiul Bucuresti, str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, pina la sfirsitul concursului.
Eventualele reclamatii legate de plata premiilor asumate de catre partener Carrefour vor fi facute la adresa de contact a acestuia: SC Carrefour Romania SA, cu sediul in Bd. Timisoara, nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti sau la adresa de e-mail [email protected].
Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 021/406.65.21.

Eventualele litigii aparute intre Organizator sau Partener si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente din Bucuresti.

Cartea Secretelor îţi poate dezvălui drumul spre unul dintre cele peste 1000 de premii ale concursului. Completează talonul de joc cu datele personale şi seriile de pe cel puţin 5 dintre cele 8 DVD-uri ale seriei!

Păstrează fiecare card cu mesaje secrete. Împerechează cîte două carduri astfel încît să descoperi cele 4 mesaje secrete ale lui Sportacus, apoi scrie mesajele în spaţiile speciale.

Regulamentul concursului
“Cistiga o excursie acasa la Mos Craciun!”
Organizatorul concursului
Organizatorul este S.C. Convergent Media SA, societate ce editează cotidianul Gazeta Sporturilor, cu sediul social în municipiul Bucureşti, strada Dionisie Lupu nr. 64-66, clădirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului al Municipiului Bucureşti sub numărul J40/2690/1995, cod de identificare fiscală RO 7447520.
Si
Partenerul SC Carrefour Romania SA, societate de detine lantul de magazine Carrefour, cu sediul in Bd. Timisoara nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Bucuresti sub numarul J40/7766/2007, cod de identificare fiscala RO 11588780
Durata concursului
Concursul se desfăşoară în perioada 14 septembrie – 22 noiembrie  2010.

Cum se participă
Concurs cu serii hologramă. Nu pierde Gazeta Sporturilor cu DVD Orăşelul Leneş în fiecare zi de marţi, în perioada 14 septembrie - 2 noiembrie 2010 (8 DVD-uri)
Pastrează “Cartea Secretelor”, pe care o primeşti impreuna cu DVD nr 1, din data de 14 septembrie 2010.
Completeaza datele personale de pe TALONUL DE CONCURS din Cartea Secretelor si urmareste seria de DVD-uri Oraselul Lenes din Gazeta Sporturilor
Vol 1 - 14 septembrie
Vol 2 - 21 septembrie
Vol 3 - 28 septembrie
Vol 4 - 5 octombrie
Vol 5 - 12 octombrie
Vol 6 - 19 octombrie
Vol 7 – 26 octombrie
Vol 8 - 2 noiembrie
Completeaza pe talonul de joc cele 8 serii unice de pe hologramele DVD-urilor personale achizitionate in perioada 14 septembrie – 2 noiembrie 2010. Obligatoriu, seriile trecute pe talon trebuie sa corespunda intervalului alocat fiecarui volum. Trimite-ne talonul după ce ai completat datele personale si minim 7 dintre cele 8 serii de DVD-uri si intri in tragrea la sorti pentru cele 1008 premii.

Mecanism de joc
Completeaza setul de serii unice pe talonul de joc cu minim 7 serii de pe cele 8 DVD-uri! Păstreaza pentru copilul tău Cartea Secretelor pe care o primesti cu DVD Oraselul Lenes nr. 1 din 14 septembrie 2010. Talonul de concurs se afla in cartea secretelor.
- Completeaza talonul de concurs cu datele personale
- Urmareste seria de 8 DVD-uri Oraselul Lenes in periada 14 septembrie – 2 noiembrie 2010.
- Completeaza in fiecare saptamina pe talonul de joc seria DVD-ului personal astfel: in spatiul rezervat pe talon pentru ”serie DVD 1” trebuie sa completezi seria unica de pe holograma DVD-ului nr.1, care apare cu Gazeta Sporturilor pe data de 14 septembrie; in spatiul rezervat pe talon pentru ”serie DVD 2” trebuie sa completezi seria unica de hologramape DVD-ului. 2, care apare cu Gazeta Sporturilor pe data de 21 septembrie... Se procedeaza la fel pentru fiecare DVD in parte, seria unica de pe holograma urmind sa fie trecuta pe talon in spatiul rezervat acestuia. (pentru a intra in concurs trebuie completate pe talon minim 7 dintre cele 8 serii de DVD-uri)
Trimite talonul de concurs completat pentru extragerea finala! Talonul completat cu datele personale si seriile a minim 7 DVD-uri personale trebuie trimis pe adresa CP 31 OP 33 Bucuresti, cod 013701. Data limita pentru expedierea talonului este 10 noiembrie 2010.

Cum se acordă premiile

Extragerea celor 1008 cistigatori. Plicurile cu taloane sosite pe adresa redactiei vor intra in tragerea la sorti din data de 17 noiembrie 2010. Extragerea cistigatorilor se va face in prezenta reprezentatului organizatorului si a unui notar public. Vor fi declarate cistigatorare plicurile cu taloanele extrase pe care au fost completate datele personale iar cele 7 sau 8 serii de pe hologramele DVD-urilor Oraselul Lenes sint corecte (seriile completate de participanti apartin intervalului de serii aferent fiecarui DVD).
Lista cistigatorilor va fi publicata pe www.gsp.ro, in sectiunea Oraselul Lenes, pe data de 22 noiembrie 2010.
Premii
* Excursie in Laponia, acasa la Mos Craciun
** 300 x Pachet Oraselul Lenes
*** 650 x cupon de cumparaturi Carrefour (valoare 100 lei)
5 x microfon Stephanie
1 x costum Sportacus
1 x costum Stephanie
30 x minge Sportacus/Stephanie
20 x minipapusele Sportacus/Stephanie
* Excursia in Laponia (regiunea din Finlanda) este valabila pentru maximum 4 persoane (doi adulti si doi copii cu virsta intre 4 si 12 ani neimpliniti) in perioada 16-19 decembrie 2010, si include – transport cu avionul (dus-intors); transport de la aeroport la hotel si retur; cazare in casuta tip B (3 stele) cu demipensiune pentru 3 nopti (4 zile); excursie la casa lui Mos Craciun.
** Pachetul cuprinde Carte Oraselul Lenes, Jucarie Oraselul Lenes, video CD cu cintecele Oraselul Lenes
*** Cupoanele de cumparaturi Carrefour sint valabile doua luni de la data desemnarii cistigatorilor si sint valabile exclusiv in hipermarketurile Carrefour

Valoarea totală a premiilor este de aproximativ  80.500 lei

Premiile vor fi acordate de catre parti, dupa cum urmeaza:
1.Organizatorul – Gazeta Sporturilor  isi asuma responsabilitatea, acorda si plateste premiile reprezentind: excursie in Laponia la Mos Craciun, costume Sportacus si Stephanie, mingi Oraselul Lenes, minipapusi Sportacus/Stephanie, microfoane Oraselul Lenes, Pachet Oraselul Lenes.
2.Partenerul Carrefour isi asuma responsabilitatea, acorda si plateste premiile constind in cupoane de de cumparaturi Carrefour cu valoarea de 100 lei.

Intrarea în posesia premiului
- Cistigatorii cupoanelor de cumparaturi Carrefour de 100 de lei vor primi cupoanele (valabile doua luni de la data cistigului) prin posta pe adresele de pe taloanele de concurs sau, in cazul cistigatorilor din Bucuresti, vor ridica premiul de la sediul organizatorului.
- Cistigatorii premiilor constind in obiecte vor primi premiile prin posta pe adresele din taloanele de concurs sau, in cazul cistigatorilor din Bucuresti, vor ridica premiul de la sediul organizatorului. Premiile vor fi expediate o singura data pe cheltuiala organizatorului, urmind ca, in cazul in care premiile nu sint ridicate si se intorc pe adresa organizatorului, acestea sa fie expediate inca o data, de data aceasta pe cheltuiala cistigatorului. Premiile vor fi expediate in maximum 60 de zile lucratoare de la data intrunirii tuturor conditiilor de acordare a premiului specificate in acest regulament.
- Cistigatorul premiului reprezentind excursie in Laponia, acasa la Mos Craciun, va fi contactat telefonic pe data de 22 noiembrie 2010. Cistigatorul trebuie sa se prezinte pina pe data de 30 noiembrie la sediul Organizatorului - Gazeta Sporturilor (str. Dionisie Lupu, nr. 64-66, cladirea Astoria Center, et. 2, marketing, sector 1, Bucuresti), sa prezinte actul de identitate, sa prezinte hologramele originele ale caror serii le-a trecut pe talonul de joc si sa semneze un proces verbal de acceptare a premiului cu organizatorul concursului in care vor fi trecute datele persoanelor ce in vor insoti in excursie.
Cistigatorul se obliga se puna la dispozitia organizatorului, pina pe data de 30 noiembrie, copii de BI/CI, certificate de nastere pentru toate cele 4 persoane (2 adulti si doi copii) ce urmeaza sa plece in excursie.
In cazul in care cistigatorul nu se prezinta la termen, nu prezinta hologramele originale ale caror serii le-a trecut pe talon, nu prezinta copiide BI/CI, certificate de nastere pentru toate cele 4 persoane ce urmeaza sa plece in excursie si nu semneaza procesul verbal cu organizatorul, premiul nu va fi acordat, urmind sa fie facuta o noua extragere si desemnat un alt cistigator.
Organizatorul concursului – Gazeta Sporturilor – va pune la dispozitia cistigatorului in timp util documentele necesare excursiei pe baza de proces verbal.
Titularul cistigului si insotitorii acestuia sint unici raspunzatori pentru procurarea documentelor personale necesare excursiei (acte de identitate, pasaport, etc), si valabilitatea acestora conform legii.
Organizatorul concursului nu isi asuma responasbilitatea in cazul in care cistigatorul si cei 3 insotitori nu utilizeaza premiul din motive ce nu tin de obligatiile asumate de organizator in prezentul regulament.
Titularul premiului si cei 3 insotitori sint unici raspunzatori de actiunile lor pe durata excursiei.
Titularul premiului nu poate instraina cistigul catre alta persoana.

Premiile concursului se vor acorda exclusiv pe baza unui act de identitate (original/copie) dupa ce cistigatorul face dovada ca detine hologramele (original/copie serie holograma).

Intrarea în posesia premiilor revendicate se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, în caz contrar organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida premiul.

Nu se acorda c/v premiilor in bani.   

Confidentialitatea datelor si drepturile de imagine
Organizatorul si Partenerii garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prin inregistrarea notificarii avind ca scop reclama, marketing si publicitate in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numarul 5066 (organizatorul), 5183 (partener Carrefour). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, CNP, adresa e-mail, cont bancar). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acordul expres ca numele, prenumele si imaginea (fotografia) acestora sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator  si de catre parteneri in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Informatiile furnizate de catre participantii-cistigatori vor fi folosite de catre organizator si partener pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate de organizatorii concursului. Refuzul cistigatorilor de a furniza datele personale si talonul cistigator pentru validarea si acordarea cistigurilor determina neacordarea cistigurilor.
Organizatorul si partenerul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea loteriei publicitare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC CONVERGENT MEDIA SA: Str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Departamentul Marketing sau la SC Carrefour România SA, cu sediul in Bd. Timisoara nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul si partenerul sint obligati sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.
Dreptul de acces la date  - Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului sau partenerului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea Daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.
Dreptul de interventie asupra datelor - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.
Dreptul de opozitie - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala,  credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, Daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.
Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.
Impozitul pe venitul obtinut
Organizatorul si partenerul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din cistig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. In cazul cistigurilor in bunuri, valorile sunt nete (adica din valoarea bruta a cistigului, partenerii retin cistigatorului impozitul aferent), bunul in posesia caruia intra reprezentind cistigul dupa impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Cistigatorii premiilor in bunuri sint beneficiarii cistigului plus impozitul aferent. Impozitul va fi achitat de catre organizator sau de catre partener, dupa caz. Nu se va plati echivalentul in bani pentru cistigurile in bunuri sau excursii si nici nu se vor achizitiona alte produse decit cele stabilite de prezentul regulament.

Dreptul de participare
La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania. Prin participarea la concurs participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.
Angajatii S.C. Convergent Media SA, ai SC Carrefour Romania SA si rudele de gradul I ale acestora, implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.
In cazul in care cistigatorul nu detine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a implinit virsta de 14 ani), acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului, dar numai cu acordul scris si pe baza datelor de identitate ale parintilor sau ale tutorelui legal.

Forta majora
Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.
Loteria publicitara va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

Alte prevederi
Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea promotiei, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul www.gsp.ro in sectiunea Oraselul Lenes.
Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.gsp.ro sectiunea Oraselul Lenes si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.
Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate de Organizator vor fi facute la adresa organizatorului, S.C. Convergent Media SA, din municipiul Bucuresti, str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, pina la sfirsitul concursului.
Eventualele reclamatii legate de plata premiilor asumate de catre partener Carrefour vor fi facute la adresa de contact a acestuia: SC Carrefour Romania SA, cu sediul in Bd. Timisoara, nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti sau la adresa de e-mail [email protected].
Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 021/406.65.21.

Eventualele litigii aparute intre Organizator sau Partener si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente din Bucuresti.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
trux
trux  •  16 Noiembrie 2010, 22:01

m-am inscris la concurs online dar NU AM primit nici o CONFIRMARE!

norocel03
norocel03  •  15 Octombrie 2010, 09:37

La noi in Focsani... de ce nu se gaseste DVD-ul ... sunt foarte putine... si nu pot sa iau si eu pentru baietelul meu.Are 3 ani si 3 luni si este foarte incantat de joc.. a vazut circul de 5 ori intr-o zi...putem cumpara on-line jocul , impreuna cu ziarul bineinteles..? vreau dvd-ul cu masinele de curse.... cel din 12 oct 2010, se poate?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează