Salman Khan a fost achitat în două cazuri de braconaj

Salman Khan ► Foto: qz.com (Salman Khan ► Foto: qz.com)

Articol de GSP marti, 26 iulie 10:14

Cel mai iubit actor din India, Salman Khan, nu ratează plăcerile vieţii, mai ales că este milionar.



Vedeta de la Bollywood, care are o relaţie cu Iulia Vântur, a fost implicat într-un scandal în 1998, când a vânat, fără a avea autorizaţie, o gazelă și a două antilopele protejate de lege. O sectă hindusă, pentru care fauna sălbatică este sacră, a înaintat acest caz către comunitatea Bishnoi din Rajasthan, acuzându-l pe Salman Khan de braconaj. Actorul a crezut că poate face ce vrea în ţara sa, dar s-a trezit condamnat la un an și cinci ani de închisoare de instanțe din nordul statului Rajasthan.

În aprilie 2006 și august 2007, Salman a stat câteva zile la penitenciar, dar a fost eliberat pe cauțiune, după ce Înalta Curte din Rajasthan a suspendat ambele sentințe. Având influenţă şi un avocat foarte bun, Hastimal Saraswat, superstarul a fost până la urmă achitat. "Instanța a constatat că probele împotriva Khan sunt insuficiente. Nu a existat nicio dovadă că animalele moarte au fost împușcate cu arma pentru care Khan avea licență", a declarat Hastimal Saraswat.

Acuzarea mai poate contesta verdictul la Curtea Supremă, dar e clar că superstarul de la Bollywood a scăpat de această dată.