Șocant! Și-a ucis fiica din cauza religiei iubitului ei

Articol de GSP marti, 15 august 09:49

Sami Karra, un tată care ținea foarte mult la aspectul religios și-a ucis fiica în vârstă de 17 ani, înjunghiind-o de mai multe ori în gât, din cauză că aceasta nu voia să termine relația cu iubitul ei musulman.



Henriette Karra a fost descoperită moartă în casa familiei sale, din Ramle, Israel, cu mai multe răni provocate de o armă albă în jurul gâtului. Ambii ei părinți au fost arestați pentru planificarea asasinatului, după mai multe săptămâni de ceartă din cauza relației pe care fata o avea.

Fata avea o relație cu un bărbat musulman care a făcut închisoare și se pare că tânăra plănuia să se convertească la islam.

Înainte să moară, tânăra a trimis mai multe mesaje prietenilor săi prin care le spunea că a fost bătută de tatăl său și că se teme pentru viața ei. "Nu o să crezi ce mi-au făcut. Trimit oameni să mă omoare, mă caută în toate locurile posibile. Nu înțelegi cu ce teamă trăiesc. Nu cred că am puterea să îmi iau viața în mâini și să fug", a fost SMS-ul Henriettei către o prietenă.

Tatăl Henriettei, în vârstă de 58 de ani, nu a recunoscut până acum faptul că a ucis-o, însă judecătorii sunt cei care îi vor decide pedeapsa, în urma procesului.

 Șocant! Și-a ucis fiica din cauza religiei iubitului ei