SPORTURI  »  ALTELE  »  FOTE 2013

Altfel despre FOTE » Poveşti din culisele competiţiei organizate în Poiana Braşov şi împrejurimi

Echipa de short track a Marii Britanii a încins o miuţă în pantaloni scurţi imediat după prima zi de concurs
Echipa de short track a Marii Britanii a încins o miuţă în pantaloni scurţi imediat după prima zi de concurs

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 00:30

Oameni de ordine fermi, voluntari haioşi, spectatori neiniţiaţi şi părinţi ignoraţi în cinci istorisiri amuzante ori revoltătoare.

Echipa Gazetei Sporturilor prezentă la FOTE 2013 a remarcat cinci momente inedite.

1. Jandarmul neînduplecat
Cu o oră înaintea deschiderii competiţiei, o englezoaică încerca să pătrundă în zona arenei pe care se ţinea ceremonia de deschidere. Un jandarm i-a barat calea, moment în care turista l-a luat la rost. Femeia a ţipat 5-6 minute, bărbatul a aprobat-o continuu cu capul şi prin "yes"-uri repetate. Cînd aceasta s-a oprit, omul de ordine i-a expus concluzia: "You! There! Not!".

2. Pucul buclucaş
La hochei, orice puc sărit în tribună este păstrat de spectatorul norocos. În primul meci de la turneu, fanii oftau îndelung cînd obiectul de joc lovea plexiglasul de protecţie şi se întorcea pe gheaţă. Pînă cînd o femeie s-a trezit cu pucul în braţe, iar toată sala a izbucnit în urale. Aplauze transformate imediat în uluială: în necunoştinţă de cauză, aceasta a aruncat pucul înapoi!

3. Definiţia zonei mixte
Zona mixtă este locul în care sportivii se pot intersecta cu jurnaliştii pentru a da interviuri. În patinoarul din Poiană, cîţiva voluntari au încercat să gonească ziariştii prezenţi în acel loc. Reprezentanţii presei au sărit ca arşi. "Băiete, ştii ce înseamnă zonă mixtă?", a fost întrebat un voluntar. "Sigur, domnule!", a replicat, "e locul unde stau sportivi din toate ţările!".

4. Părinţii interzişi
La ceremonia de deschidere, spectatorii, presa şi părinţii au pătruns pe arena "Ion Ţiriac" prin intrări comune, ceea ce a creat haos la porţi. Cîţiva părinţi au fost ţinuţi jumătate de oră la o intrare. "Aveţi invitaţii la o altă tribună!", a spus un steward. "Nu ne-au lăsat acolo, e deja plină!", au replicat părinţii. "Atunci mai intră doar părinţii străinilor" a fost explicaţia halucinantă a omului de ordine.

5. Primarul-antrenor
Un ziarist lua interviuri la finalul competiţiei pe echipe - băieţi la sărituri cu schiurile. Fotograful care îl însoţea s-a repezit la un personaj cu ecuson, l-a luat de mînă şi i-a strigat reporterului: "Băi, dar cu antrenorul nu faci interviu?". "Mă scuzaţi, eu nu sînt antrenor. Sînt primarul Rîşnovului", a replicat, încurcat, Ioan Adrian Veştea :D.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
codrutc
codrutc  •  25 Februarie 2013, 23:35

2. Sa stiti ca un puc nu se face asa usor, exista un proces de fabricatie destul de laborios.

quittaro
quittaro  •  25 Februarie 2013, 09:54

Haios! :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează