SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Ana Maria Popescu, la a doua etapă de Cupă Mondială » A trecut cu succes de calificări

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 15:50

Ana Maria Popescu, aflată la a doua etapă de Cupă Mondială de la revenire, a trecut din nou de fazele preliminarii.

Campioana olimpică de la Rio cu echipă continuă să-și construiască revenirea printre cele mai bune spadasine ale lumii. Aflată pe locul 56 în ierarhia mondială, Ana Maria Popescu și colegele sale au zburat tocmai la Suzhou în China. 

Și pentru că nu este în Top 15, românca e nevoită la fiecare Cupă Mondială să tragă în grupe preliminarii. La fel ca la Tallinn, ea a reușit să treacă de această fază și în China.

"Deși mă simt ca un roboțel care scârțâie din toate șuruburile și nu mi-am revenit după minunatul drum, am scăpat cu bine de grupe, după ce am câștigat cele șase asalturi. Asta înseamnă că sunt direct calificată pe tabloul principal și pot să mă întorc la somn", a scris Ana pe Facebook. În primul concurs al sezonului, în Estonia, ea s-a clasat pe locul 14.

Alături de Ana Maria Popescu pe grila de 64 s-au mai calificat Raluca Sbîrcia și Greta Vereș. Sâmbătă are loc concursul individual, iar duminică se va desfășura cel pe echipe. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează