SPORTURI  »  ALTELE  »  CM SNOOKER

Aproape de tragedie! Ronnie O'Sullivan a făcut accident pe autostradă, imediat după finala pierdută la Crucible

Ronnie O'Sullivan, foto: breakingnews.ie
Ronnie O'Sullivan, foto: breakingnews.ie

Articol de GSP - Publicat marti, 06 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 06 mai 2014 15:12

Ronnie O'Sullivan a fost aproape de tragedie, aseară, după ce a pierdut finala CM de snooker, 14-18 contra lui Mark Selby. În drumul spre casă, la 3:30, ora României, maşina în care se aflau Ronnie şi fiul său a scăpat de sub control

Totul s-a întîmplat în timp ce Ronnie, alături de fiul său de 6 ani, se îndrepta spre casa sa din nordul Londrei. Din cauza asfaltului umed de pe autostradă, maşina condusă de Ronnie a derapat şi s-a izbit de parapet, informează Daily Mirror. Atît Ronnie, cît şi fiul său au reuşit să iasă nevătămaţi din maşină, deşi au acuzat şocul.

Ronnie a pierdut prima sa finală de la Crucible, 14-18, contra lui Mark Selby, într-un meci foarte spectaculos. Citeşte aici cronica.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
dash.berlin
dash.berlin  •  07 Mai 2014, 23:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu-ti bate capul cu el....atat il duce mintea :)

cristian.mosneanu
cristian.mosneanu  •  07 Mai 2014, 10:30

Recunosc faptul ca mi-am dorit o finala Ronnie- Shelby si mi-am dorit sa castige Ronnie. Am fost chiar mahnit cand am vazut ca a pierdut. Ronnie este motivul pentru care am inceput sa indragesc acest sport. Primul meci de snoker pe care l-am vazut a fost prin 2003 (cred) intre Ronnie si Marco Fu cand Ronnie a reusi un 147. Shelby este un jucator unic prin jocul de siguranta.Din punctul acesta de vedere, in finala, a jucat pur si simplu perfect si trebuie sa recunosc faptul ca in ultimele 2 frame-uri si-a aratat adevarata valoare. Modul cum a jucat per-total era singurul fel prin care putea sa il invinga pe Ronnie. Sper Ca Ronnie sa castige si cel de-al saselea C.M. Numai ganduri bune tuturo

neludum
neludum  •  07 Mai 2014, 09:06

Nu sunt fan Ronnie ,pentru ca e cam nasol sa stii intotdeauna cine castiga si sunt putine meciuri cu suspans dar numai un" Gica contra" nu recunoaste ca Sullivan nu este cel mai mare jucator din lume ,nu pot sa spun al tuturor timpurilor ,pentru ca as fi nedrept fata de cei care nu i-am vazut !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează